Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Εθελοντής επιπλήττει τον Τριντό μπροστά στις κάμερες-Φωνή λαού Οργή Θεού!!! (video)

Ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν θυμωμένο εθελοντή που κατηγόρησε τον ίδιο και τους ανθρώπους του ότι έκλεισαν τους δρόμους και επιβράδυναν τις επιχειρήσεις σακουλών με άμμο το Σάββατο.

Η σύγκρουση ήρθε καθώς ο Τριντό σήκωσε ένα φτυάρι το Σάββατο για να “βοηθήσει” με τις προσπάθειες σακουλών με άμμο, καθώς ο ίδιος και οι δύο γιοι του επισκέφθηκαν μια κοινότητα στη δυτική Οτάβα που επλήγη σκληρά από την άνοδο των νερών από πλημμύρες.

«Περιμένω στην ουρά κάτω από το δρόμο για 30 λεπτά, ενώ εσύ ήσουν εδώ», είπε ένας εθελοντής πλησίασε τον πρωθυπουργό . Ο Τριντό απάντησε ότι «λυπάται» για την «πρόκληση» του άνδρα.

«Δεν είναι η πρόκληση μου», είπε ο άντρας.

«Είμαι εθελοντής που προσπαθώ να βοηθήσω κάποιον να σώσει το σπίτι του».

Φαίνεται πως ο καναδός πρωθυπουργός, γνωστός για τη υποστηρικτική του στάση σε ζητήματα όπως τους παράνομους μετανάστες και τα εμβόλια κατά του covid-19, δεν αρέσκεται στην κριτική, ειδικά μπροστά στις κάμερες!!!

Ομολογουμένως θυμίζει αρκετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη διαφορά ότι ο “άριστος” του Μαξίμου φροντίζει να μην υπάρχουν…ανεπιθύμητες φωνές στις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις τους μέσα στη κοινωνία

Ιδού το απόσπασμα:

Shares