Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“Εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου;” Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι…

"Εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου;" Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι...

Ο ασυνείδητος οδηγός στο Πικέρμι αφού παρέσυρε τον 87χρονο μπήκε σαν… κύριος στο αυτοκίνητο και έφυγε. “Όχι απλά δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με κοίταξε και ειρωνικά” λέει η κόρη του θύματος. Ο δράστης εντοπίστηκε στην Παλλήνη ύστερα από αστυνομική καταδίωξη. Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που ήταν μπροστά στο συμβάν ειδοποίησε την Άμεση Δράση.


Ένας 87χρονος έχασε τη ζωή του στο Πικέρμι όταν επιχείρησε να διασχίσει τη Λεωφόρο Μαραθώνος και όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο ο οδηγός του αυτοκινήτου τον εγκατέλειψε.

Όπως αποκαλύπτει στο Open η κόρη του θύματος ο δράστης δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη όταν συναντήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι.

 

“Πήγα κοντά του, ήθελα να δω το πρόσωπό του. Και τον ρώτησα, εσύ είσαι ο άνθρωπος που πήρε τη ζωή του πατέρα μου; Και τον εγκατέλειψες; Όχι απλά δεν μου είπε ένα λυπάμαι, ένα συγγνώμη, με κοίταξε και ειρωνικά μπορώ να πω”.

Τον χτύπησε και έφυγε σαν… κύριος
Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε τον 87χρονο άνδρα και σταμάτησε λίγα μέτρα πιο πέρα. Αφού βγήκε από το όχημα και πήγε προς το μέρος του, τον είδε και ατάραχος επέστρεψε στο αυτοκινητό του και πάλι και έβαλε μπρος και έφυγε!

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να περάσει απέναντι τη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι χωρίς να υπάρχει διάβαση ή φανάρι, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει διερχόμενο αυτοκίνητο με τον οδηγό να τον αφήνει αιμόφυρτο στο δρόμο και να φεύγει.

“Τον είδα κάτω στην άσφαλτο μπρούμυτα με τα αίματα. Προλάβανε με πιάσανε οι αστυνομικοί και με τραβήξανε πίσω”, λέει συγκινημένη η κόρη του θύματος ενώ μετά από λίγη ώρα ο δράστης συνελήφθη στην Παλλήνη αφού προηγήθηκε αστυνομική καταδίωξη.

Ένας άνδρας, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ήταν παρών στο συμβάν και μόλις είδε τον δράστη να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να φεύγει, ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

 

 

newsit.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares