Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021

Έστειλαν τον λογαριασμό στους απόντες από τον γάμο!

Ο Doug Simmons και η Dedra McGee από τις ΗΠΑ αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά κάποιοι τελικά δεν τους τίμησαν με την παρουσία τους. Το νιόπαντρο ζευγάρι λοιπόν έστειλε στους καλεσμένους που δεν εμφανίστηκαν στον γάμο… τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με τη New York Post, το ζευγάρι από το Σικάγο παντρεύτηκε σε ένα πολυτελές resort στη Τζαμάικα, το Royalton Negril Resort & Spa. Το «κεφάλι» πήγε για αυτόν γάμο – σύμφωνα με τον λογαριασμό που εστάλη στους καλεσμένους – 240 δολάρια και το «ραβασάκι» αφορούσε όσους είχαν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στον γάμο, αλλά αποφάσισαν να μην… εμφανιστούν.

Όπως είπε ο 44χρονος γραμπρός στην NYP, το ζευγάρι προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς εξοργίστηκε από την συμπεριφορά των καλεσμένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τον λογαριασμό, το ζευγάρι έδωσε στους καλεσμένους και… διορία πληρωμής ενός μήνα.

Η φωτογραφία του τιμολογίου έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του Twitter, με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπουν τιμολόγιο για γαμήλια δεξίωση. Σίγουρα πρόκειται για μια πρωτοφανή κίνηση και θεωρείται βέβαιο πως η φιλία των νιόπαντρων με τους εν λόγω καλεσμένους έφτασε σε ένα πικρό τέλος.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares