Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΣΡ: Η ομολογία του Προέδρου του ΕΣΡ για αδυναμία και ανικανότητα να τελέσει τα καθήκοντά του -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…..

ΕΣΡ: Ο Πρόεδρος του ΕΣΡ Αθανάσιος Κουτρουμάνος παραδέχεται την αδυναμία του θεσμού να αντεπεξέλθει  κάνοντας  αναφορές για μη επαρκή προσωπικό

Ο Πρόεδρος του ΕΣΡ σε ακρόαση του στην Βουλή κάνει λόγο για δυσλειτουργία λόγω έλλειψης προσωπικού .Ωστόσο την στιγμή που αναφέρει ότι δεν μπορεί να γίνει σωστή δουλειά πολεμάει την Ελληνική λύση αδίκως.

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ κύριος Αθανάσιος Κουτρομάνος σε ομιλία του στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής ομολόγησε γεγονότα τα οποία θα έπρεπε να έχουν προκαλέσει σεισμό. Καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τους ίδιους τους δημοκρατικούς θεσμούς. Φαίνεται όμως ότι γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι η παραδοχή του αυτή δεν θα επέφερε καμία συνέπεια.Εν ολίγοις  λέει ότι δεν μπορεί να υπάρχει πολυφωνία ΜΜΕ . Μάλιστα, και η Επιτροπή Διαφάνειας παραδέχθηκε ότι ο πρόεδρος του ΕΣΡ ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά του.

 

Το ΕΣΡ ωστόσο ξεκίνησε να πολεμά την Ελληνική λύση και τον πρόεδρο του κόμματος  Κ.Βελόπουλου αδίκως επιβάλλοντας πρόστιμα για τις αναφορές που έκανε στις τηλεοπτικές εκπομπές του για κάψιμο Ελληνικής σημαίας από Σκοπιανούς και για λαθρομετανάστες .

https://twitter.com/i/status/1319661409140170752

 

Δείτε στο παρακάτω  άρθρο τις  αποκαλύψεις του Κ.Βελόπουλου κατά ΕΣΡ:

Toυς ‘ξεμπροστιάζει’ ο Βελόπουλος – Βρόμικος Πόλεμος του ΕΣΡ κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Shares