Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο ίδιος δηλώνει πως αισθάνεται πόνους που σχετίζονται με την καρδιά


Στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πέτρος Φιλιππίδης, λίγες ημέρες μετά τον χαμό που είχε προκληθεί από τα fake news που έκαναν λόγο για τον θάνατό του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος δικάζεται με την κατηγορία των βιασμών, περίπου στις 4 τα ξημερώματα παραπονέθηκε για πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, από τον Κορυδαλλό όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά, και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από τους γιατρούς, οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

«Η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει»
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγα 24ωρα, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωνε πως η κατάσταση της υγείας του είναι εύθραυστη ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προλάβει να καταθέσει και μετά ας πεθάνει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς.

Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

in.gr

Shares