Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Έσκισαν» τους αιθέρες των ΗΠΑ για πρώτη φορά τα «ρωσικά» μαχητικά αεροσκάφη…(βίντεο)

 

«Έσκισαν» τους αιθέρες των ΗΠΑ για πρώτη φορά τα «ρωσικά» μαχητικά αεροσκάφη...(βίντεο)

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ αποφάσισε να μετατρέψει ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16C σε.. ρωσικό, βάφοντας το με τα χρώματα και την παραλλαγή που «φοράνε» τα stealth μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς της Ρωσίας, τα Su-57.

Ωστόσο, αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος, δεν είναι μια προσπάθεια «τρολ» των Ρώσων, ούτε θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο «τουριστικό» έκθεμα, αλλά στην παρθενική πτήση που εκτέλεσε, έδωσε «μήνυμα» για την ειδική αποστολή που έχει αναλάβει, η οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τα υπόλοιπα μαχητικά αεροσκάφη και όσο και για τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ghost First Flight

Let us know if you caught a glimpse of the #Ghost on its first flight today! Here are some highlights of all the action!#PaintTheViper #F16 #64AGRS #MiG #AirPower #NellisAFB57th Wing Commander

Gepostet von Nellis Air Force Base am Donnerstag, 23. Mai 2019

Τα F-16C της Aggressors αντιγράφουν τα χρώματα, τα σημάδια και τα διακριτικά του μαχητικού αεροσκάφους Su-57 των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων.

Ο σχεδιασμός, εμπνευσμένος από το ρωσικό Su-57, επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους πιλότους που έρχονται στο οπτικό πεδίο αυτών των μαχητικών να δουν ιδίοις όμμασι αυτό που θα έβλεπαν αν αντιμετώπιζαν πραγματικά ένα Su-57.

 

onalert

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares