Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της Θεσσαλονίκης – Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα…..

Το κοριτσάκι βρέθηκε σε πρατήριο καυσίμων στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Πλησίασε μια διερχόμενη γυναίκα που ειδοποίησε τις αρχές. Φορούσε ακόμη την σχολική της τσάντα.

Σε πρατήριο καυσίμων στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes η 10χρονη Μαρκέλλα βρίσκεται το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν τις 09.00, σε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Σοφούλη στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία παρέλαβε την 10χρονη.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο φαινόταν εξουθενωμένη. Μάλιστα, φορούσε τη σχολική της τσάντα.

Όπως αναφέρει το thestival η 10χρονη Μαρκέλλα πλησίασε μια διερχόμενη γυναίκα και αυτή με τη σειρά της ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.

«Την πήρε μια κοκκινομάλλα»
Ήταν 13.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (11.06.2020) όταν η 10χρονη Μαρκέλλα έφυγε από το 101 δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε για το σπίτι της, στην οδό Καισαρείας, που απέχει 200 μέτρα από το σχολείο. Η Μαρκέλλα ήταν με έναν συμμαθητή της. Όπως δήλωσε το αγόρι στους αστυνομικούς, τη στιγμή που αποχαιρέτισε την Μαρκέλλα, είδε μια νεαρή γυναίκα να την πλησιάζει, να φωνάζει το όνομά της και να την τραβάει από το χέρι. Ο ανήλικος την ακολούθησε για λίγα μέτρα, όμως, μετά σταμάτησε γιατί φοβήθηκε μήπως γίνει αντιληπτός από την γυναίκα.

Ο συμμαθητής της Μαρκέλλας έδωσε στην Αστυνομία πλήρη περιγραφή των χαρακτηριστικών της γυναίκας που είδε. Ανέφερε ότι το χρώμα των μαλλιών της ήταν κόκκινο, ήταν κοντή και είχε κάτι παράξενο στο πρόσωπό της. Η ηλικία της είναι περίπου στα 30. Την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

Πηγή: grtimes, thestival

Shares