Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει την επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα…

ΕΣΗΕΑ: Καταδικάζει την επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα...

Την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλια της εκπομπής του για το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ…

Στη ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει πως δεν δικαιολογείται η επιχείρηση τρομοκράτησης από τον Ρουβίκωνα καταδικάζοντας τους αυτόκλητους τιμωρούς.

«Τα καταδικαστέα και ελεγκτέα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεοπτική του εκπομπή, για το επεισόδιο με τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την επιχείρηση τρομοκράτησης από τον «Ρουβίκωνα», την ώρα μάλιστα που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του» αναφέρει.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει τέτοιου είδους επιθέσεις και καταδικάζει τους αυτόκλητους “τιμωρούς”», καταλήγει η ΕΣΗΕΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν παρέμβαση με τρικάκια στο σπίτι του παρουσιαστή. Η είδηση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα της συλλογικότητας, με κείμενο που υπογράφει ο «Φεμινιστικός Τομέας Ρουβίκωνα».

reader.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares