Κυριακή , 8 Δεκέμβριος 2019

Ερώτηση του Κ. Βελόπουλου στη βουλή για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία…

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι Υπουργοί ερωτώνται εάν προτίθενται να μεταφέρουν πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στην Αιτωλοακαρνανία και να τους εγκαταστήσουν στις πόλεις του Αγρινίου και του Μεσολογγίου και τις γύρω περιοχές, καθώς και στις περιοχές γύρω από τη λίμνη Τριχωνίδα.

Διαβάστε αναλυτικότερα την ερώτηση:

ΠΡΟΣ : Τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Υπόψιν του κ. Αναπληρωτή Υπουργό, Αρμόδιο για τη Μεταναστευτική Πολιτική

ΘΕΜΑ: «Εγκατάσταση παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Αιτωλοακαρνανία»

Κύριοι Υπουργοί, Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των πόλεων Αγρινίου, Μεσολογγίου και των γύρω περιοχών, του νομού Αιτωλοακαρνανίας, στην προοπτική να εγκατασταθούν εκεί παράνομοι ισλαμιστές μετανάστες και ισλαμιστές πρόσφυγες, μεταφερόμενοι από τα νησιά του Αιγαίου.

Τις τελευταίες ημέρες επανήλθε η φημολογία για πιθανούς χώρους φιλοξενίας μεταναστών στις πιο πάνω περιοχές. Οι αστυνομικές αρχές φέρονται ήδη να εξετάζουν πιθανά ξενοδοχεία, που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μετανάστες και προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξαν ήδη βολιδοσκοπήσεις σε ξενοδόχους. Συζητήθηκε μάλιστα η περίπτωση ξενοδοχείων μέσα στην πόλη του Αγρινίου.

Επίσης μέρη για εγκατάσταση παράνομων αναζητούνται στις περιοχές γύρω από την καταπληκτική και πεντακάθαρη λίμνη Τριχωνίδας.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί

Πρώτον, προτίθεσθε να μεταφέρετε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στην Αιτωλοακαρνανία;

Δεύτερον, προτίθεσθε να εγκαταστήσετε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στις πόλεις Αγρινίου, Μεσολογγίου και στις γύρω περιοχές;

Τρίτον, προτίθεσθε να εγκαταστήσετε πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στις παρατριχώνιες περιοχές, γύρω από τη λίμνη Τριχωνίδας;

Ο ερωτών βουλευτής
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares