Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ερντογάν: Ο “Εξολοθρευτής” Ναζιελλήνων…

Όλοι ψέγουμε τον κο Ερντογάν για την απάνθρωπη συμπεριφορά του…

Μάλιστα η ρωσίδα εκπρόσωπος θεώρησε πως η περίπτωση του είναι αντικείμενο ψυχιάτρων.

Πράγματι είναι δυσεξήγητη, ακαταλαβίστικη, εξωπραγματική ψυχοπαθολογική η συμπεριφορά του. Από όποια σκοπιά: ανθρωπιστική, ιστορική, πολιτιστική, κοινωνική, συμμαχική, ιατρική κ. α προσπαθήσει να το δει και να το εξηγήσει
κανείς, θα αποτύχει. Η -επιεικώς- παρανοϊκή, πρωτόγνωρη και -ιδίως- πρωτόγονη συμπεριφορά έναντι πάντων και πασών, δεν έχει προηγούμενο στις σύγχρονες … πολυπολιτισμένες κοινωνίες, κρατικές οντότητες.

“Μπαράζ” επιθέσεων, απαιτήσεων, διεκδικήσεων, αρπαγής σε ό, τι του είναι επιθυμητό και συμβατό με τα ασύνορα σύνορα της καρδιάς του αποδεικνύει -εκτός των άλλων – πως πάσχει και από … μεγαλοκαρδία (!). (Σ.Σ Χρησιμοποίησα -σκοπίμως εντός εισαγωγικών – την ξενόγλωσση λέξη: μπαράζ ως αδόκιμη , ωστόσο ευρέως διαδεδομένη στα ΜΜΕ, στους εγγράμματους και μη.

Εξηγούμαι: Μπαράζ:- πτήσεων, επιθέσεων, ρίψης μολότοφ κ.ο.κ δεν σημαίνει ε π ί θ ε σ η…

Μπαράζ: σημαίνει το ακριβώς αντίθετο: φράγμα, εμπόδιο, ανάσχεση.

Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η λ ε ξ ι κ α κ ο π ο ί η σ η ).

Τελικά λυτρώθηκα όταν ο ίδιος ο Σουλτανίσκος- αθέλητα ή ηθελημένα; – έδωσε πειστική (κατά την εκτίμησή μου) εξήγηση για το ανθελληνικό μίσος του. Ντράπηκα για λογαριασμό μου (μακάρι να το κάνουν και άλλοι ημεδαποί και αλλοδαποί). Υπήρξα άδικος, ανόητος, επειδή δεν κατάλαβα έγκαιρα τον υψηλό στόχο χάριν του οποίου εκείνος
διαπράττει όσα αρνητικά του καταμαρτυρούμε.

Η Τουρκία υπήρξε πάντα πονηρή, ύπουλη και δειλή, ιστορικά και διαχρονικά. Δεν πολέμησε ποτέ και πουθενά, τον Ναζισμό/Φασισμό κατά τον Παγκόσμιο Πόλεμο. Βέβαια φαίνεται πως έκτοτε αυτό το έφερε βαρέως και αισθάνονταν εκτεθειμένη. Μειονεκτούσε -ως άκαπνη- έναντι των νυν συμμάχων Δυτικών του ΝΑΤΟ.

Πάντοτε όμως προσπαθούσε -αναίμακτα, και εκ του ασφαλούς/χωρίς σφαίρες- να επιτίθεται φραστικά εναντίον του Ναζισμού. Μέχρι που βρέθηκε στο τιμόνι της γείτονος ο μέγας “πολέμαρχος”, ο οποίος έπιασε το νόημα. Ανακάλυψε πεδίο δόξης λαμπρόν: την έμπρακτη πολεμική εμπλοκή της Τουρκίας εναντίον των Ναζί. Των Νεοναζί … Νεοελλήνων !!!….

Κάπως ετεροχρονισμένα βέβαια θέλησε να εξολοθρεύσει και τα τελευταία … ελληνικά κατάλοιπα του φρικαλέου Ναζισμού. Τα Ελληνικά(;). Έκτοτε, ως ανεμόμυαλος Δον Κιχώτης, κυνηγά … ελληνοναζιστικούς ανεμόμυλους. Ο …. ελληνοναζισμός ευθύνεται για την απάνθρωπη συμπεριφορά – τύπου Άουσβιτς-προς τους εισβολείς αλλοδαπούς.

Έτσι εξηγείται το μίσος του εναντίον των … Ν α ζ ι ε λ λ ή ν ω ν. Ορκίστηκε να τους εξαφανίσει !!!… Ο λίαν επικίνδυνος σαλταρισμένος αυτός ηγετίσκος, δεν θα καταστρέψει μόνον όμορους λαούς, αλλά – κυρίως- τον τουρκικό λαό. Τεράστια η ανευθυνότητα των ιδιοτελών Δυτικών -και όχι μόνον – πυγμαίων “ηγετών”, οι οποίοι ανέχονται (κάποιοι τον χρησιμοποιούν) να κυκλοφορεί αδέσποτος και αχαλιναγώγητος ο Τούρκος Πρόεδρος. Να δηλητηριάζει με μίσος, να φανατίζει αδικαιολόγητα το λαό του και να απειλεί τους άλλους.

ΥΓ. Πάντως το θέαμα ενός Προέδρου που νυχθημερόν περιφέρεται με ένα μικρόφωνο, κηρύσσει μίσος, εξεμεί χολή και προκαλεί, δεν έχει προηγούμενο. Τραγική φιγούρα χολερικού αδίστακτου μισανθρώπου, ο οποίος περιφέρει το θλιβερό σαρκίο του και (μέσω μικροφώνου) διαλαλεί το μέχρι που μπορεί να φθάσει ένας φιλόδοξος “ηγέτης”, ο οποίος ποδηγετείται από τα θηριώδη ένστικτά του.

Shares