Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Έρικ Παρκς: Επιστρέφει στο Μαξίμου ο στρατηγός των «γαλάζιων» τρολ για να «τρέξει» τις εκλογές

Με διευρυμένες αρμοδιότητες επιστρέφει στο Μαξίμου ο Έρικ Παρκς, ο στρατηγός των «γαλάζιων» τρολ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει την αρχιτεκτονική της ψηφιακής επικοινωνίας των δυο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Έρικ Παρκς, παρότι είχε τυπικά αποχωρήσει από το Μαξίμου, παρέμενε στους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, διατηρώντας μάλιστα πολύ συχνή επαφή μαζί του. Επιπλέον, φέρεται να είχε το ίδιο στενή επαφή με τον υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, η επανεμφάνιση του Έρικ Πάρκς θα γίνει με όρους διευρυμένων αρμοδιοτήτων, ενώ ο στόχος του θα είναι το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας προς το «πολιτικό κέντρο»,το οποίο αποδεδειγμένα φυλλορροεί τόσο προς το ΚΙΝΑΛ όσο και προς τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το μπαράζ των αποκαλύψεων σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Με άλλα λόγια, ο Έρικ Παρκς εξακολουθεί να θεωρείται ο «καταδρομέας» του Μητσοτάκη στην μάχη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος είναι ο Έρικ Παρκς

Ο κ. Παρκς θεωρείται αρχιτέκτονας της ψηφιακής επικοινωνίας των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, της ψηφιακής «απάντησης» κατά την διάρκεια του υβριδικού πολέμου με την Τουρκία στον Έβρο και του πρώτου rollout επικοινωνίας για τον Covid .

Τέλος, σύμφωνα με αποκάλυψη, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Ερικ Θανόπουλος-Παρκς, είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο που αφορούσε την ιστοσελίδα kitrinikarta.gr, παράρτημα της ιστοσελίδας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Δημοσιεύματα της περιόδου εκείνης αποκάλυπταν ένα μεγάλο σκάνδαλο που αφορούσε την ιστοσελίδα kitrinikarta.gr, παράρτημα της ιστοσελίδας του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), στην οποία οι πολίτες μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά παρενέργειες φαρμάκων. Όπως προέκυπτε από δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες techingreek.com και megafono.gr, κατασκευαστής της επίμαχης ιστοσελίδας είναι η Novomatix. Μια εταιρεία καθόλου άγνωστη στην κυβέρνηση, αφού σε αυτή συμμετείχαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης αλλά και ο «high tech σύμβουλος» του πρωθυπουργού Ερικ Θανόπουλος-Παρκς.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares