Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ – «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή»….(βίντεο)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), Κώστας Κυρανάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, εξέφρασε την εκτίμηση πως οι νέες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα επιτρέψουν την εφαρμογή του προγράμματος του κόμματός του και συνεπώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή.

Ο κ. Κυρανάκης είπε πως δύσκολα πλέον η ΝΔ, ως αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου, και σημείωσε πως «εάν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα, θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

«Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε, και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές, που χρειάζονται δημοκρατική εντολή, τότε ναι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να τη ζητήσει» τόνισε.

Αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ο κ. Κυρανάκης είπε πως δεν μπορεί να το προσδιορίσει γιατί θα εξαρτηθεί από το πότε θα τελειώσει η πανδημία.

​«Όταν βγει το εμβόλιο θα πρέπει να επαναξιολογηθεί η κατάσταση και συνδέω χρονικά τα δύο αυτά γεγονότα, που ανήκουν και τα δύο στο μέλλον» κατέληξε.

Shares