Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022

Έρχονται τα πρώτα χιόνια το Σάββατο

seli

Πού θα πέσουν οι πρώτες νιφάδες – Σε πτώση η θερμοκρασία, αλλά θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα


Τα πρώτα χιόνια για την φετινή χειμερινή περίοδο αναμένεται να πέσουν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και «τα περισσότερα χιονοδρομικά θα ντυθούν στα λευκά» ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Σάκης Αρναούτογλου.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι πρώτες νιφάδες -για μικρό χρονικό διάστημα και στα 1.200 μέτρα- θα κάνουν την εμφάνισή τους σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, ο υδράργυρος θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα τις επόμενες μέρες, εκτός του ερχόμενου Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα!
Στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!!
Οσον αφορά στη θερμοκρασία εκτός από το ερχόμενο Σάββατο, ευχάριστα (για τα κόστη θέρμανσης) είναι σε γενικές γραμμές τα νέα από τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για την περιόχή μας από κει και μετά…»

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares