Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Έρχονται και νέες αυξήσεις-Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη //ΗΧΗΤΙΚΟ

Ενώ oι τιμές στα καύσιμα προκαλούν ήδη οικονομική ασφυξία στους καταναλωτές, έρχονται και νέες αυξήσεις να βάλουν φωτιά στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

“Η αμόλυβδη έχει ανέβει αρκετά, ξέφυγε. Αν πάρουμε αύριο-μεθαύριο τις τιμές και δούμε τις μέσες τιμές που θα βγάλει το ΥΠ.Αν. θα είναι περίπου στο 2,10 που σημαίνει ότι θα έχουμε μια αύξηση των έξι λεπτών/λίτρο που είναι πολύ μεγάλη αύξηση μέσα σε μία εβδομάδα. Κουβέντα βέβαια για fuel pass 3 δεν γίνεται καθόλου” είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.

«Ακολουθεί και το πετρέλαιο, είτε κίνησης είτε θέρμανσης, και από την Τρίτη αναμένονται σημαντικές αυξήσεις. Πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να έχουμε να έχουμε ίσως και 10 λεπτά αύξηση», τόνισε ακόμα ο κ. Ασμάτογλου.

Οι οδηγοί έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους. Προσπαθούν κυρίως για επαγγελματικους λόγους να μετακινούνται ανέφερε.

“Χθες και άλλες φορές είναι χαλασμένος ο καιρός αλλά κυκλοφοριά υπάΡχει, χθες λοιπόν είχαμε μια μείωση του κύκλου εργασιών μας κατά 50%.

Γενικότερα, ακόμα και στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, το καλάθι του νοικοκυριού μόνο ως ΑΣΤΕΙΟ μπορεί να εκληφθεί, εφόσον, οι τιμές που βλέπουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, μόνο ανακούφιση δεν νιώθουν.

Πλέον η οργή για τον εμπαιγμό Μητσοτάκη είναι διάχυτη στον ελληνικό λαό!!!

πληροφορίες focusfm.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares