Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Epsilon Net: Εξαγορά της Singular Logic

Η Epsilon Net ΑΕ ανακοινώνει, ότι υπεγράφη η συμφωνία πώλησης (SPA) του 99,61% των μετοχών της εταιρείας Singular Logic ΑΕ Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών  Πληροφορικής από τις εταιρείες Marfin Investment Group AEΣυμμετοχών και Tower Technology Holdings Limited ισομερώς στις εταιρείες Epsilon Net AE και Space Hellas AE.

Το συνολικό αντάλλαγμα για την εξαγορά του 99,61% της Singular Logic ανήλθε στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των Epsilon Net και Space Hellas. Οι δύο εταιρείες κατέβαλαν ήδη με την ίδια αναλογία προκαταβολή 1,805 εκατ. ευρώ.

Η Singular Logic μεταβιβάζεται απαλλαγμένη από το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων της, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων κονδυλίων παθητικού που σχετίζονται με δανειακές υποχρεώσεις της Τράπεζας Πειραιώς και της MIG.

Σε σχετική ανακοίνωση η Epsilon Net, προχωρά στην εξαγορά της Singular Logic – σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas ΑΕ –  υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η SingularLogic, ο κεντρικός πυλώνας στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares