Κυριακή , 25 Σεπτεμβρίου 2022

Επόμενο στάδιο… Blue Beam Project

Πρόγραμμα Blue Beam: Νέα Παγκόσμια Τάξη ή απόλυτη άπατη; - Κατοχικά Νεα

Το μυστικό πρόγραμμα του Πενταγώνου για τα UFO αποσκοπεί στην παγκόσμια παραπλάνηση

Με αφορμή τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου για αναζήτηση UFO αλλά και θεάσεις τέτοιων αντικειμένων από πιλότους ε.α του Ναυτικού και της Αεροπορίας των ΗΠΑ, αναβιώνουν πάλι οι υποψίες ότι πίσω από «την έλευση εξωγήινων» ίσως κρύβονται γεωπολιτικές και πολιτικές σκοπιμότητες με στόχο την τελική επικράτηση στον πλανήτη ενός παγκόσμιου συστήματος διοίκησης το οποίο όμως απαιτεί την εφαρμογή ενός μεγαλεπήβουλου σχεδίου γνωστού ως «blue beam project»

Πρόκειται για ένα μυστικό υποτίθεται σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών το οποίο αποσκοπεί με την χρήση τεχνολογιών να δημιουργήσει την αίσθηση στους ανθρώπους όλου του πλανήτη ότι δέχονται επίθεση από εξωγήινα όντα ή ότι ένας συνασπισμός χωρών επιτίθεται στις υπόλοιπες χώρες (κατά προτίμηση στις δυτικές όπως θέλει το σενάριο αμοιβαίας καταστροφής)

Στην πρώτη περίπτωση επιτυγχάνεται η ενοποίηση της Ανθρωπότητας έναντι του κοινού «εχθρού» στην δέυτερη απλά υπάρχει επιβολή μιας Νέας Τάξης στους επιζόντες.

Φυσικά το σχέδιο περιλαμβάνει και άλλα πράγματα και δεν είναι τόσο απλό καθώς ως στόχο του έχει και την «ισοπέδωση» και των υπόλοιπων ενοποιητικών στοιχείων για κάποιες κοινωνίες όπως π.χ. η θρησκεία.

Φυσικά τίποτα δεν εμποδίζει όλα αυτά να εφαρμοστούν ταυτόχρονα όπως και προτιμάται να γίνει για να επιτευχθούν οι σκοποί κάποιων σκοτεινών κύκλων εξουσίας οι οποίοι θέλουν να κυβερνήσουν προσκηνιακά στο φως και όχι παρασκηνιακά από το σκοτάδι.

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται απο την δεκαετία του 60′ όμως το μεγάλο «μπάμ» έγινε στην δεκαετία του 90′.Ο Καναδός δημοσιογράφος serge monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam.

Ο Μonast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν απο απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο,πέθανε απο ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων όπως και ο συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος τέσσερις μέρες μετά απο τον θάνατο του Μonast!

Αυτοί οι δύο (τρομερά συμτωματικοί) θάνατοι ήταν απο μόνοι τους αρκετοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τις κοινής γνώμης στα λεγόμενα του monast που στην αρχή απέρριψαν πολλοί έως χλεύασαν κάποιοι άλλοι..

Το P.B.B. βάση των όσων είπε ο monast έχει τέσσερα στάδια υλοποίησης όπως αναφέρεται στα «Σημεία των καιρών»

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares