Σάββατο , 19 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής …

“Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής ...

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι και επίσημα ο νέος αρχιδιαιτητής της Superleague, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο Άγγλος κορυφαίος διαιτητής, διαδέχεται τον Μέλο Περέιρα ως επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στην Ελλάδα και θα είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών τη νέα σεζόν στη Superleague.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κλάτενμπεργκ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (05/08) στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ομοσπονδία, ενώ φωτογραφήθηκε μέσα και έξω από αυτά.

“Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής ... “Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής ... “Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής ... “Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής ... “Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής ... “Εποχή” Κλάτενμπεργκ στη Superleague – Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο νέος αρχιδιαιτητής ...

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares