Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΕΠΟ: «Συγγνώμη λάθος, ξανά η κλήρωση του Κυπέλλου»!

ΕΠΟ: «Συγγνώμη λάθος, ξανά η κλήρωση του Κυπέλλου»!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι έγινε λάθος στη διαδικασία της κλήρωσης για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και την επαναλαμβάνει την Τετάρτη (24/8)


Ομάδα που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής μπήκε στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, με συνέπεια να ανακοινώνεται από την Ομοσπονδία το λάθος της και να επαναλαμβάνεται η διαδικασία την Τετάρτη (24/8)

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ:

 

«Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α΄ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.

Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.

Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.

Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ».

Πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares