Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΠΟ: Στις 23 Νοεμβρίου οι εκλογές…

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα μέσω της Εκτελεστικής της τις αποφάσεις της για Γενική Συνέλευση στις 9 Οκτωβρίου και εκλογές στις 23 Νοεμβρίου…

H Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μεταθέσει τις εκλογές για τις 23 Νοεμβρίου μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου.

Η Ομοσπονδία αρχικά είχε ορίσει ημερομηνία αρχαιρεσιών την 9η Οκτωβρίου. Από εκεί και πέρα κανονικά στις 9 Οκτωβρίου θα εκλεγούν τα νέα πειθαρχικά όργανα.

Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής της ΕΠΟ:

Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. θα συγκληθεί την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

H προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. για την εκλογή των νέων μελών της Επιτροπής Εφέσεων θα συγκληθεί κανονικά την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Ενέκρινε τον Κώδικα Δεοντολογίας έτους 2020.

Εμμένει στην πρόσφατη απόφασή της για απόσυρση της υποψηφιότητας του Ηρακλείου Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο) για την διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 και στην υποβολή νέα υποψηφιότητας της Αθήνας (Opap Arena).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Shares