Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

ΕΠΟ: «Αναμφισβήτητο λάθος, θα το ερευνήσει η διοίκηση»

ΕΠΟ: «Αναμφισβήτητο λάθος, θα το ερευνήσει η διοίκηση»

Η ΕΠΟ πήρε θέση για το σοβαρό λάθος που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερις ποδοσφαιριστές να μην αγωνιστούν διότι θεωρήθηκαν τιμωρημένοι, ενώ δεν ήταν.


Σε μία αδιανόητη γκάφα έπεσε η ΕΠΟ, αφού από το παιχνίδι της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ απουσίασαν τέσσερις ποδοσφαιριστές ως τιμωρημένοι, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν τιμωρημένοι. Σιώπης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης και Μάνταλος είχαν από δύο κίτρινες και στην ομοσπονδία θεώρησαν πως είναι τιμωρημένοι με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός.

Η ΕΠΟ πήρε θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό παραδεχόμενο πως πρόκειται για λάθος, το οποίο όμως δεν είχε συνέπειες στην ομάδα. Αφήνει ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε λάθος ως προς την προσμέτρηση κίτρινων καρτών και κατ’ επέκταση την τιμωρία διεθνών ποδοσφαιριστών, από την ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής.

  • Πρόκειται περί αναμφισβήτητου λάθους, όπως παραδέχονται οι Κώστας Κωνσταντινίδης τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής όλων των Εθνικών Ομάδων και Τάκης Φύσσας, αθλητικός διευθυντής Εθνικής Ανδρών, μολονότι το λάθος αυτό δεν είχε καμία πρακτική συνέπεια.
  • Η Διοίκηση, θα ερευνήσει το θέμα συνεκτιμώντας τη συνολική προφορά καθενός στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ειδικότερη προσφορά τους στην Εθνική Ομάδα, θα αποφασίσει δε περί του πρακτέου τις προσεχείς ημέρες.

Πηγή: fosonline.gr

Shares