Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ από τον Πρύτανη Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου: «Ο Κ.Βελόπουλος φοίτησε & έλαβε πτυχίο από εμάς» – Κατέρρευσε η συκοφαντία…..

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ από τον Πρύτανη Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου: «Ο Κ.Βελόπουλος φοίτησε & έλαβε πτυχίο από εμάς» - Κατέρρευσε η συκοφαντία.....

Μετά την χθεσινή του παρέμβαση  στην Βουλή σχετικά με την υπόθεση της Novartis , ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος δέχθηκε επίθεση από ΜΜΕ τα οποία ανέφεραν συκοφαντίες σχετικά με το πτυχίο του.Πριν από λίγα λεπτά ήρθε η επιβεβαίωση από τον Πρύτανη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου για την γνησιότητα του πτυχίου , με τα ΜΜΕ να ζητούν συγνώμη 

Ας τα πάρουμε από την αρχή . Χθες μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση στη Βουλή αναφορικά με την διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο,ο Κ.Βελόπουλος ανέβηκε στο Βήμα της Βουλής  και τόνισε σημαντικά θέματα για την Novartis.

Aναφέρθηκε στην προκλητική  στάση του κόμματος Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ που δεν λένε κουβέντα για τα κλεμμένα δις του ελληνικού λαού, εστίασε σε δύο πιθανές εξηγήσεις: Όσοι αποσιωπούν την ληστεία δημοσίου χρήματος από την πολυεθνική εταιρία, είτε έχουν πάρει μίζες είτε τρέμουν τους Γερμανούς. Δεν υπάρχει τρίτη εξήγηση.Ήταν όντως μία σκληρή και ξεκάθαρη τοποθέτηση, που εξέθεσε και τον ΣΥΡΙΖΑ με την θετική στάση απέναντι σε αυτή την πραγματική σκευωρία εις βάρος του ελληνικού λαού.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας Βελόπουλου λοιπόν, συνέβη το εξής ανεξήγητο. Συστημικά ΜΜΕ επιτέθηκαν στον Κ.Βελόπουλο αφήνοντας υπονοούμενα για το πτυχίο του.Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη επίθεση έγινε λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση Βελόπουλου ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για την διεύρυνση του κατηγορητηρίου και κάνει αυτή την σκληρή τοποθέτηση για μίζες ή υποτακτικούς.

Ωστόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος έδωσε στην δημοσιότητα το πτυχίο του θέλοντας να κλείσουν κάποια στόματα.

Κατέρρευσε η συκοφαντία κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου καθώς με δήλωσή του ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Σωκράτης Κάτσικας επιβεβαίωσε ότι ο Κ.Βελόπουλος φοίτησε και έλαβε πτυχίο από το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα με τα συστημικά  ΜΜΕ να ζητούν συγγνώμη.

 

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει ο πρύτανης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κύπρου αλλά και το πτυχίο του Κ.Βελόπουλου:

 

Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.
Πρύτανης Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου: Ο κ. Βελόπουλος ήταν φοιτητής μας
«Το πανεπιστήμιο της Κύπρου καλώς έκανε και έβγαλε ανακοίνωση διάψευσης γιατί ο κ. Βελόπουλος δεν ήταν φοιτητής του.  Ο κ. Βελόπουλος αποφοίτησε το 2013 από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το 2016 έλαβε και μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από το ίδιο ίδρυμα» δήλωσε ο πρύτανης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας.
Σύμφωνα με τον πρύτανη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Ελληνικής Λύσης» απέκτησε και τα δύο ακαδημαϊκά πτυχία παρακολουθώντας τα μαθήματα εξ αποστάσεως όπως και προβλέπεται από τους κανονισμούς του ιδρύματος.
Βεβαίωση του ελληνικού κρατικού Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) για την φοίτηση και απόκτηση πτυχίου, έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, διαψεύδοντας πανηγυρικά τα δημοσιεύματα μερίδας του φιλοκυβερνητικού ηλεκτρονικού Τύπου ότι δήθεν «δεν είχε πανεπιστημιακό πτυχίο».
Σύμφωνα με το έγγραφο του ΔΟΑΤΑΠ ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι πτυχιούχος του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στην επιστήμη του Ελληνικού Πολιτισμού, πτυχίο ισότιμο με το ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και αντίστοιχο με αυτό που έχουν στην ίδια επιστήμη πολλοί βουλευτές της ΝΔ (Θ.Ρουσσόπουλος, Γ.Ανδριανός κλπ).

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ από τον Πρύτανη Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου: «Ο Κ.Βελόπουλος φοίτησε & έλαβε πτυχίο από εμάς» - Κατέρρευσε η συκοφαντία.....

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ από τον Πρύτανη Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου: «Ο Κ.Βελόπουλος φοίτησε & έλαβε πτυχίο από εμάς» - Κατέρρευσε η συκοφαντία.....

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares