Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Επιβεβαίωση Βελόπουλου! Αποκαλυπτικοί διάλογοι Ντόρας Μπακογιάννη με ανθρώπους του Τουρκικού Προξενείου

Την συνάντηση πρώτος την αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της βουλής. Ο διάλογος που αποκαλύπτουν οι «Έγκυρες Πηγές» έγινε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης της Ντόρας Μπακογιάννη με εκπροσώπους του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας της Θράκης στην Κομοτηνή.

Οι επιστήμονες διαμαρτύρονταν ήπια στην Μπακογιάννη ότι οι δάσκαλοι που διδάσκουν την τουρκική γλώσσα στα μειονοτικά σχολεία δεν έχουν επαρκή γνώση της, γι’ αυτό και πρέπει να μετακληθούν άλλοι από τη γείτονα χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ:

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο τοπικός βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος απηύθυνε το εξής ερώτημα στους παριστάμενους: «Μα, οι δάσκαλοι είναι μουσουλμάνοι απόφοιτοι της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας (ΕΠΑΘ). Τι γλώσσα μιλάνε και δεν τους καταλαβαίνετε; Ελληνικά; Αγγλικά; Πείτε μας!» Ακολούθησε σιωπή.

«Γιατί, ρε παιδιά, δεν αναγνωρίζετε ότι μιλούν πομακικά; Αυτό δεν είναι το θέμα;» Πάλι σιωπή. Διότι, αν οι επιστήμονες αναγνώριζαν ότι οι δάσκαλοι μιλούν πομακικά, θα έπρεπε να δεχθούν ότι η μειονότητα δεν είναι «τουρκική» στο σύνολό της.

Ο γύρος έκλεισε με παρέμβαση της Ντόρας, η οποία τάχθηκε υπέρ της διδασκαλίας «στη γλώσσα καταγωγής». Δηλαδή, όποιος τουρκογενής διδάσκεται στα τουρκικά, όποιος Πομάκος στα πομακικά κοκ. Αυτά τα ωραία έγιναν στη Θράκη προ δέκα ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Απίστευτη καταγγελία Βελόπουλου κατά Ντόρας Μπακογιάννη: Συναντήθηκε με τουρκόψυχο σύλλογο στην Θράκη…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares