Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Επιβάτες έμειναν σε αεροπλάνο χωρίς κλιματισμό για 6 ώρες

Οι επιβάτες μιας πτήσης της American Airlines από την πόλη Charlotte στη Νέα Υόρκη, οδηγήθηκαν σε «ψυχική κατάρρευση» την Κυριακή, όταν το καθυστερημένο αεροπλάνο έμεινε καθηλωμένο σε ένα διάδρομο για ώρες χωρίς κλιματισμό ή υπηρεσία τροφίμων, σύμφωνα με την NY POST.

Η πτήση για το JFK, η οποία έπρεπε να αναχωρήσει στις 13:07, κατέληξε να κρατείται στον διάδρομο λόγω προβλημάτων με το ρεζερβουάρ καυσίμων — αφήνοντας τους επιβάτες να υποφέρουν. Μάλιστα, ορισμένοι άρχισαν να «κλαίνε» ενώ άλλοι έπαθαν «κρίσεις πανικού».

«Απλώς κάθισα σε ένα αεροπλάνο με περιορισμένο εναλλασσόμενο ρεύμα για τρεις ώρες ενώ έφτιαχναν τη δεξαμενή καυσίμου, αποδεικνύεται ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν και τώρα αλλάζουμε αεροπλάνα…», έγραψε στο Twitter ένας δημοσιογράφος για την τοπική εφημερίδα.

Στη συνέχεια, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε διαφορετικό αεροπλάνο στις 4:30 μ.μ. — αλλά συνέχισαν να περιμένουν κάτω από ζεστές, άβολες συνθήκες για άλλες τρεις ώρες.

«Είσοδος στην 6η ώρα που καθόμαστε σε ένα αεροπλάνο χωρίς AC, χωρίς φαγητό, χωρίς υπηρεσία ποτού», έγραψε ο Contino στο Twitter.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι ο κλιματισμός απενεργοποιήθηκε για εξοικονόμηση καυσίμων, αλλά στη συνέχεια ενεργοποιήθηκε ξανά αφού «οι άνθρωποι άρχισαν να κλαίνε με λυγμούς και να έχουν κρίσεις πανικού».

Είπε επίσης ότι δεν επιτρεπόταν στους επιβάτες να βγουν από το αεροπλάνο.

Ο εκπρόσωπος της American Airlines, Andrew Trull, δήλωσε στην The Post ότι η πτήση καθυστέρησε τόσο λόγω μηχανικού προβλήματος όσο και λόγω κεραυνού στην περιοχή.

enikos.gr

Shares