Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Επιβάτες ανεβάζουν στο TikTok βίντεο γροθιά στο στομάχι με αναταράξεις πτήσεων!

Λίγοι είναι αυτοί που κατά τη διάρκεια αναταράξεων σε πτήσεις καταφέρνουν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους σε τέτοιο βαθμό, που με τα κινητά τους καταφέρνουν να τραβήξουν βίντεο από τις – πολλές φορές – τρομακτικές αναταράξεις.

Ωστόσο, όσοι το καταφέρνουν φαίνεται πως καταφεύγουν στο TikTok, όπου και ανεβάζουν τα σχετικά βίντεο. Όλο και περισσότερα βίντεο με αναταράξεις σε πτήσεις κάνουν την εμφάνισή τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επιβάτες πτήσης από το Τέξας στη Φρανκφούρτη κατέγραψαν τις τρομακτικές αναταράξεις που σημειώθηκαν σε αεροπλάνο της Lufthansa.

«Σχεδόν πέθανα» έγραψε μια χρήστης προσθέτοντας: «Ένιωσα ότι κινούμασταν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας για κάποια δευτερόλεπτα καθώς έβλεπα τα πάντα να πετάνε σε αργή κίνηση. Ακόμα και όταν αυτό σταμάτησε, νιώσαμε ότι συνεχίσαμε να πέφτουμε και τότε όλοι σώπασαν και σκέφτηκαν ότι αυτό είναι το τέλος».

@monicaraygada

What extreme turbulance looked like in the Austin to Frankfurt Lufthansa flight 🥺 #lufthansa #planeturbulence #austintx #frankfurt #airplane #airplaneturbulence #austin

♬ original sound – Monica Raygada

 

@darkhorsetok

#Luftansa #LH469 #Turbulence Thank you to the crew and pilot for keeping cool and landing us safely

♬ original sound – Darkhorse

 

@westcoast_aviation

#foryou #viralvideo #aviation #aviation_tiktok #frontierairlines

♬ original sound – ✈️WEST COAST AVIATION✈️

 

newsIT.gr

Shares