Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΕΠΙΘΕΣΗ του Κ. Βελόπουλου στον Λάτση: “Δεν είναι επένδυση… είναι ΛΕΗΛΑΣΙΑ”! ΕΞΑΛΛΟΣ με τη Ν.Δ. ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όλα τα φλέγοντα θέματα μίλησε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.Αναλυτικότερα ο κ. Βελόπουλος μίλησε για τα εξής:

ΓΙΑ ΜΑΤΙ

Συζητάμε κάτι που είναι παράλογο, σε μία χώρα που δεν υπάρχουν κτηματολόγιο και δασικοί χάρτες.

Είναι παραλογισμός να φέρνουμε ένα ν/σ που αφορά μόνο το Μάτι. Η περιοχή υπέστη μία θεομηνία με ανθρώπινα λάθη, αλλά κι εμείς οι βουλευτές τώρα δίνουμε την δυνατότητα να κάνουν δρόμους και πολεοδομικά σχέδια. Ουσιαστικά το κράτος παραδέχεται ότι είναι ανίκανο.

Τι παράλογη παραδοχή είναι αυτή? Δεν μπορεί η ΝΔ να εκπονήσει ένα σχέδιο?

Λέτε ότι δεν είναι έτοιμο το σχέδιο και ζητάτε παρατάσεις. Άλλα λέγατε προεκλογικά. Και τώρα φέρνετε τροπολογίες –που εσείς παλαιότερα τις λέγατε «Ντροπολογίες».

Οι τροπολογίες βιάζουν και εκβιάζουν το κοινοβούλιο. Οι βουλευτές είμαστε εκβιαζόμενοι να ψηφίσουμε μια τροπολογία επειδή βιάζεστε.

Ο σκοπός είναι καλός, ο τρόπος όμως είναι λάθος.

Τα χρήματα θα πάνε σε έναν ειδικό λογαριασμό για να γίνουν έργα. Δεν θα πάνε στους ανθρώπους. Τα έργα θα αναλάβουν οι ιδιώτες και οι άνθρωποι θα ωφεληθούν κατ’ επέκτασιν.

Και αν κάποιος κάνει ένα λάθος και χαθούν τα λεφτά ποιος θα φέρει την ευθύνη?

Ακόμα και οι εργολάβοι που θα αναλάβουν να κάνουν τα έργα θα έχουν ασυλία. Αυτό όμως λέγεται ασυδοσία. Σε ποια χώρα συμβαίνουν αυτά. Μόνο σε Μπανανία. Αυτό έχει γίνει η Ελλάδα.

Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και με τις φωτιές στην Ηλεία. Κατηγορούσαν την τότε κυβέρνηση και τώρα γίνεται το ίδιο στο Μάτι.

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από δωρεές και θα φορολογηθούν. Δηλαδή θα φορολογήσετε το 10ευρο που πρόσφερε ο Έλληνας;

Θα διαχειρίζονται τα χρήματα ιδιώτες? Πόσο πρόχειρα και επιφανειακά κινείται αυτή η κυβέρνηση?

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2427332287592254/

Στην επένδυση του κ. Λάτση στο Ελληνικό ακολουθείται η συνταγή ΦΡΑΠΟΡΤ.

Θυσιάζετε τα πάντα για τον κ. Λάτση, ο οποίος είναι επενδυτής με δανεισμό. Πού ακούστηκε αυτό? Αυτό δεν είναι επένδυση, αλλά λεηλασία του ελληνικού λαού και του εθνικού μας πλούτου.

Δίνετε τα πάντα με εγγύηση το ελληνικό δημόσιο. Θα εγγυηθεί το δημόσιο για να πάρει δάνειο ο κ. Λάτσης και να χτίσει 7 ουρανοξύστες. Αρχικά έκαναν λόγο για 2 ουρανοξύστες, τώρα έγιναν 7.

ΓΙΑ ΔΕΗ

Ο κ. Χατζηδάκης έβγαλε φωτογραφία στην Θεσ/νίκη μπροστά σε διαφήμιση ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας. Ποιος υπουργός σε ποια χώρα το κάνει αυτό?

ΓΙΑ ΛΕΡΟ

Μπήκαν σε αποθήκες του στρατού στην Λέρο και πήραν πολεμικό υλικό. Έχετε καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει στην Λέρο?

Είχαμε παρόμοιο συμβάν πριν από χρόνια στο Συκούριο της Λάρισας και μετά εμφανίστηκαν τρομοκρατικές οργανώσεις που έκαναν επιθέσεις με τα όπλα που είχαν κλέψει.

Και υπάρχει μία omerta. Κανένας δεν μιλά. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν παραιτηθεί ο υπουργός άμυνας και ο αρχηγός του στρατού. Γιατί υπάρχει η δαμόκλειο σπάθη της τιμωρίας όταν κανείς κάνει λάθος εκούσιο ή ακούσιο.

ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/435622020382845/

Ο Ερντογάν λέει ότι έχει 500.000 στρατιώτες και άλλες 50.000 άοπλους.

Μεταξύ των λαθροεισβολέων είναι και αυτοί. Και ρωτώ: Θα μιλήσουμε ποτέ για την κόκκινη γραμμή απέναντι στην πολιτική του Ερντογάν;

Αν μεταξύ των λαθροεισβολέων είναι οι άοπλοι στρατιώτες θα ανοίξει πυρ ο ελληνικός στρατός;

Προ καιρού τους χωρίζαμε σε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα έχουν γίνει όλοι μετανάστες. Ε, λοιπόν όχι. Είναι λαθροεισβολείς.

Ένα κράτος σοβαρό έχει πάνω από όλα νόμο και τάξη.

ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/2427080617533522/

Μπορεί η οικογένεια Μητσοτάκη να έχει σχέσεις με τον Μαρινάκη. Όμως να βλέπουμε υπουργούς στην Θεσ/νίκη να κάνουν παρέα και να πίνουν με τον Μαρινάκη είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει σαπίλα του κράτους.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ομιλία του Κ. Βελόπουλου:

Shares