Τετάρτη , 5 Οκτωβρίου 2022

Επίθεση σε ΦΩΣ και SDNA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην παρουσίαση Μίτσελ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα για τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μίτσελ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε αναφορά και σε ορισμένα μέσα του Τύπου. Στο στόχαστρό του βρέθηκαν συγκεκριμένη εφημερίδα (σ.σ. ΦΩΣ) και συγκεκριμένη ιστοσελίδα (σ.σ SDNA).

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν ανέφερε τα μέσα ονομαστικά, αλλά ήταν ξεκάθαρο το σε ποιους αναφέρεται.

«Να κάνουμε και μερικές υπεύθυνες κουβέντες και αληθινές. Διότι, διαβάζουμε πολλά πράγματα και ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ξέρει τι γίνεται.

Υπάρχει μια εφημερίδα που ο κόσμος νομίζει πως είναι του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι. Οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας έχουν βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό. Όταν λέμε εκατομμύρια, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια. Και δεν έχουν προσφέρει ούτε μια πορτοκαλάδα στον ερασιτέχνη. Κάποια μάλιστα που γράφουν εκεί είναι σε εντεταλμένη αποστολή», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το… ΦΩΣ.

«Μοναδικός σκοπό όλοι αυτοί και τα δημοσιεύματα και τα εξώφυλλα έχουν να μας κάνουν ζημιά. Το αφήνω στην κρίση του κόσμου του Ολυμπιακού αν πρέπει να συνεχίσουν να τη διαβάζουν τη συγκεκριμένη εφημερίδα», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε για την ιστοσελίδα (SDNA). «Τώρα, για ένα άλλο site που ανήκει στον Ρώσο και γράφει ο ίδιος ο Ρώσος και γράφουν τα παιδιά του και έχει ο ίδιος την ευθύνη δεν έχω να πω πολλά. Συνεχή λάσπη και ψέματα. Αυτά δεν μας επηρεάζουν».

Πως απάντησε το ΦΩΣ; Δείτε ΕΔΩ

Το απόσπασμα από την παρουσίαση του Μίτσελ στο οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτίθεται σε SDNA και ΦΩΣ

 

 

Η αντίδραση της εφημερίδας «ΦΩΣ» μετά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρουσίαση Μίτσελ και το πρωτοσέλιδο που ενόχλησε.

Το ΦΩΣ πάντως λειτούργησε άκρως ορθά και επαγγελματικά στην πρώτη του σελίδα, την επομένη της τοποθέτησης του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έβαλε όλη τη δήλωση ατόφια στο εξώφυλλό της.

Η αθλητική εφημερίδα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Δεν έκανε απλά το προφανές, να αναπαράγει δηλαδή όσα ακούστηκαν. Αλλά ξεδιάλυνε και το τοπικό. Τι θέλουμε να πούμε. Ενώ ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» μίλησε για «συγκεκριμένη εφημερίδα» και παρόλα αυτά το ΦΩΣ το ξεκαθάρισε. «Η αναφορά του προέδρου για το ΦΩΣ». Με άλλα λόγια, το ΦΩΣ ήθελε να το κάνει ξεκάθαρο.

 

Ποιο πρωτοσέλιδο ενόχλησε περισσότερο από όλα;
Πολλά δημοσιεύματα και εξώφυλλα ενόχλησαν όλο το καλοκαίρι τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ένα όμως δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό στο Champions League αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

 

sporttime.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares