Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε η ηθική αυτουργός-Πρόσωπο υπεράνω υποψίας-Καταιγιστικές οι εξελίξεις…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις…

Όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, βρίσκονται οι Αρχές, καθώς σύμφωνα με το MEGA, έχουν εντοπίσει την ηθική αυτουργό της αποτρόπαιας πράξης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο υπεράνω υποψίας, από τον κύκλο της Ιωάννας, και τα κίνητρα της είναι πλέον γνωστά στην Αστυνομία.

Οσον αφορά στις υπόπτους που είχε καταλήξει ως φυσικούς αυτουργούς η ΕΛΑΣ, κάποιες φέρεται να έχουν ισχυρό άλλοθι, ενώ άλλες έχουν τελείως διαφορετικό σωματότυπο συγκριτικά με αυτόν της μαυροφορεμένης γυναίκας που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Σημειώνεται πως οι καταθέσεις της 34χρονης δεν έχουν δώσει ακόμη αρκετά στοιχεία, καθώς η ίδια φαίνεται να βρίσκεται ακόμη σε σοκ και να μην μπορεί να θυμηθεί κάποιο άλλο στοιχείο που θα οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στη σύλληψη της δράστιδος. Σήμερα αναμένεται οι αστυνομικοί, κρατώντας φωτογραφίες των βασικών υπόπτων, να επισκεφτούν ξανά τη νεαρή γυναίκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, πήραν μερικά αποτελέσματα από την “σάρωση” των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και θα επιχειρήσουν να βάλουν στον “χάρτη” της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας, τους υπόπτους. Θα προβούν σε μία αντιπαραβολή των θέσεων τοποθεσίας κινητών με τις καταθέσεις των υπόπτων σε μία προσπάθεια ισχυροποίησης των ενδείξεων που θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Ίχνη μέσω… λογισμικού

Επίθεση με βιτριόλι: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη δράστρια – Θα δείξουν φωτογραφίες των υπόπτων στην 34χρονη
Οι συνδέσεις των υπόπτων και αυτές που ενεργοποιούνται στην Καλλιθέα κατά την επίθεση, θα τοποθετηθούν στο ειδικό λογισμικό I2 (Intelligence 2), το οποίο θα αναδείξει με “κόκκινες” σημάνσεις την πιθανότητα ταύτισης αυτών των συνδέσεων, ενώ θα γίνεται παράλληλη έρευνα με “γυμνό μάτι”.

Στην περίπτωση που επιβεβαιώνεται η παρουσία υπόπτων στην περιοχή, θα κληθούν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις αν αυτή η παρουσία τους δεν συμβαδίζει με όσα είχαν πει στις καταθέσεις τους.

 

pentapostagma.gr

 

Shares