Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Επίθεση με βιτριόλι: Εξελίξεις και νέα στοιχεία -Τέσσερα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Σε τέσσερα πρόσωπα-κλειδιά οδήγησαν οι έρευνες των αρχών στα ηλεκτρονικά μέσα της 35χρονης κατηγορούμενης στην επίθεση με το βιτριόλι…

Σύμφωνα με το Mega, η κατηγορούμενη είχε διασυνδέσεις με τέσσερα πρόσωπα -μία γυναίκα και τρεις άντρες- μέσω ιντερνετ από τον Πειραιά και το Κορωπί. Οι αρχές επικεντρώνονται σε έναν 33χρονο ιδιοκτήτη καφέ, που γνώριζε την 35χρονη και επικοινώνησε μαζί του λίγη ώρα μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η αστυνομία πραγματοποίησε τέσσερις κατ’ οίκον έρευνες σε ισάριθμα πρόσωπα που ενδέχεται να συνεργάστηκαν με την 35χρονη. Στόχος των αρχών είναι να βρουν στοιχεία και να συνδέσουν τους τέσσερις υπόπτους με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι, Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι μετά από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία της 35χρονης, οι αρχές οδηγήθηκαν σε τέσσερα άτομα τα οποία ενδέχεται να την έχουν βοηθήσει. «Έχουν κάνει την έρευνα και έχουν βρει με ποια πρόσωπα είχε επικοινωνία λίγο πριν, λίγο μετά και την ημέρα που διέπραξε το έγκλημα», τόνισε, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι ακόμα λείπουν σημαντικά στοιχεία, όπως το από πού προμηθεύτηκε η 35χρονη το καυστικό υγρό.

«Το σημαντικό είναι ότι η αστυνομία δεν έχει σταματήσει την έρευνα παρότι είναι δεδομένο ότι έχουμε συγκεκριμένη κατηγορούμενη. Περιμένουμε να δούμε αν από τα τέσσερα άτομα που είναι στο μικροσκόπιο θα μπορέσουμε να έχουμε νέο στοιχείο για τη συγκεκριμένη υπόθεση», είπε.

Αναφορικά με την υγεία της Ιωάννας ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι παραμένει στην ίδια κατάσταση. «Είναι στενάχωρο να περνάει ο καιρός και βελτίωση να μην υπάρχει», δήλωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Shares