Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Επίθεση με βιτριόλι: Αναζητούν ένα «λάθος» της δράστιδος-Τι έδειξαν οι «σαρώσεις» 10.000 κινητών…

Επίθεση με βιτριόλι: Αναζητούν ένα «λάθος» της δράστιδος-Τι έδειξαν οι «σαρώσεις» 10.000 κινητών...

Να εντοπίσουν κάποιο λάθος της μαυροφορεμένης γυναίκας που στις 20 Μαΐου επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, ενώ εκείνη πήγαινε στην εργασία της προσπαθούν το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικές Αρχές…

Τα αποτελέσματα από τις «σαρώσεις» περίπου 10.000 ενεργοποιημένων κινητών, μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά την βάρβαρη επίθεση, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να οδηγούν σε ταυτοποίηση με υπόπτους αλλά και με συγκεκριμένα σημεία κίνησης και παρουσίας της δράστιδας, όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δηλαδή δεν υπάρχουν «ύποπτα» κινητά που τοποθετούνται παράλληλα σε σημεία που έχει εντοπιστεί η δράστιδα από κάμερες ασφαλείας, σε άλλα σημεία της διαδρομής της και τον προορισμό της μετά το περιστατικό στην Καλλιθέα.

Τοποθετώντας αυτά τα σημεία στο χάρτη και σε συνδυασμό με τους χρόνους πραγματοποίησης των κλήσεων προς την εταιρεία ταξί, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θα συγκεκριμενοποιήσουν τα χρονικά διαστήματα παρουσίας της και κατά πάσα πιθανότητα θα διευρύνουν τους χρόνους «σάρωσης» των ενεργοποιημένων κινητών τηλεφώνων. Θα υπάρξει δηλαδή τις προσεχείς ημέρες ένα «άνοιγμα» ημερών και ωρών από τα σημεία που έχει εντοπιστεί η δράστις. Συνεπώς, θα υποβληθεί εκ νέο αίτημα προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με καθορισμένους χρόνους, ημέρες και σημεία, προκειμένου να λάβουν τις σαρώσεις των ενεργοποιημένων κινητών τηλεφώνων χρονικά και χωρικά.

Επίθεση με βιτριόλι: Αναζητούν ένα λάθος της δράστιδος

Παράλληλα, από τους κωδικούς της τηλεκάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την επικοινωνίας της με την εταιρεία ραδιοταξί, αποκαλύφθηκε ότι με αυτή προέβη μόνο στις κλήσεις προς την εταιρεία και πουθενά αλλού. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξακολουθούν να αναζητούν το κατάστημα πώλησης της, ελπίζοντας ότι αυτό έχει κάμερες ασφαλείας.

Οπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. προς το παρόν η μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην νεαρή κοπέλα από την Αμφιλοχία είναι «τυχερή», ωστόσο όπως εκτιμάται θα καταφέρουν να εντοπίσουν το ένα και μοναδικό «λάθος» που θα οδηγήσει στα ίχνη της και στη σύλληψη της.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares