Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Επίθεση με τσεκούρι: Χαροπαλεύει ο ένας από τους τραυματίες – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν….

Επίθεση με τσεκούρι: Χαροπαλεύει ο ένας από τους τραυματίες – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν....

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 56χρονος άνδρας, ο ένας από τους τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης την περασμένη Πέμπτη (16.07.2020).

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. Στην Εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η 67χρονη τραυματίας, αλλά η κατάστασή της είναι σταθερή. Το πρωί της Τρίτης (21.07.2020) υπήρξε νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες της επίθεσης, από 45χρονο, με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, «ο ασθενής Ξ.Π. 56 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο» και «η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη ζωή του».

Σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν, «η ασθενής Π. Θ. 67 ετών νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β ΜΕΘ) σε σταθερά βελτιωμένη κατάσταση κατόπιν χειρουργικής επέμβασης που διενεργήθηκε τη Δευτέρα από ιατρική ομάδα αποτελούμενη από γναθοχειρουργό, ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο κατά την οποία έγινε καθαρισμός και διορθωτική αποκατάσταση του τραύματος στο πρόσωπο» και «παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και νευροχειρουργική παρακολούθηση», ενώ «η ασθενής Μ. Μ. 47 ετών είναι εκτός κινδύνου και σήμερα παίρνει εξιτήριο από τη Νευροχειρουργική Κλινική».

 

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares