Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023

Επίθεση αλλοδαπών εφήβων σε τρεις γυναίκες – Καρέ καρέ από τη στιγμή της σεξιστικής βίας

Τρεις έφηβοι που συνελήφθησαν σε σχέση με μια επίθεση σε νεαρά κορίτσια στον σταθμό Howth Junction Dart στο Δουβλίνο, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο φάκελος για την υπόθεση είχε σταλθεί στον Διευθυντή της Εισαγγελίας, αλλά οι αρχές είχαν πει ότι η έρευνα συνεχίζεται. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τρία έφηβα κορίτσια φαίνεται να είχαν φτυστεί και κλωτσηθεί από τρεις αλλοδαπούς. Η μία έπεσε κάτω από ένα τρένο καθώς απομακρύνθηκε για να αποφύγει μια ομάδα αγοριών στην αποβάθρα.

Παίρνει σημειώσεις η Ελλάδα; Στους δρόμους ξανά τα Συνδικάτα στη Γαλλία!

Οι αρχές πραγματοποίησαν μια σειρά επιδρομών σε σπίτια στο βόρειο Δουβλίνο σήμερα το πρωί και συνέλαβε τους τρεις εφήβους. Οι δύο είναι 16 ετών, ο άλλος 13 ετών. Οι τρεις κρατήθηκαν βάσει του άρθρου 4 του νόμου περί ποινικής δικαιοσύνης στους σταθμούς Clontarf, Raheny και Howth Garda, σύμφωνα με το rte.ie .

Ένας 13χρονος και ένας από τους 16χρονους αφέθηκαν ελεύθεροι νωρίς σήμερα το απόγευμα, ενώ στον δεύτερο 16χρονο παρατάθηκε η περίοδος κράτησής του για άλλες έξι ώρες πριν αφεθεί ελεύθερος. Η επίθεση που καταγράφηκε στο CCTV δείχνει μια ομάδα έως και 10 εφήβων, ορισμένοι με ποδήλατα να κινούνται κατά μήκος της πλατφόρμας στο Howth Junction την 1η Απριλίου του περασμένου Απριλίου.

 

Ακόμη ένα πολιτικό χαστούκι για τον Μπάιντεν: “Δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεση με το κατασκοπικό μπαλόνι”

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares