Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Σαουδική Αραβία δίνει μάθημα στην Τουρκία -Ξεκίνησε να μποϊκοτάρει τα τουρκικά προϊόντα – Ήρθε η ώρα και η Ελλάδα να δράσει…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Σαουδική Αραβία δίνει μάθημα στην Τουρκία -Ξεκίνησε να μποϊκοτάρει τα τουρκικά προϊόντα - Ήρθε η ώρα και η Ελλάδα να δράσει...

H Σαουδική Αραβία ξεκίνησε εμπορικό πόλεμο με την Τουρκία μετά τις προκλητικές κινήσεις του Ερντογάν να ξυπνούν τις χώρες και να καταλαβαίνουν ότι ο άπληστος Τούρκος πρόεδρος πρέπει επιτέλους να πάρει μια απάντηση απέναντι στην προκλητική  δράση του.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται  μέχρι στιγμής, η Σαουδική Αραβία η οποία αποτελεί μια χώρα με δύναμη καθώς οι επενδύσεις της στην Τουρκία κοστίζουν δις ευρώ , καλεί να μην συνεργαστούν με τις τουρκικές επιχειρήσεις κάτι το οποίο δείχνει ότι πλεον όλοι γυρνούν την πλάτη στον Ερντογάν και του θέτουν τα όρια του .

Αυτό αυτόματα σημαίνει βαρύ πλήγμα για τις εξαγωγές που κάνει η Τουρκία προς την Σαουδική Αραβία καθώς τ αυξήθηκαν κατά 40% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο, φτάνοντας περίπου τα 213 εκατομμύρια δολάρια.Ευελπιστούμε αυτή να είναι η αρχή και άλλες χώρες να μποϊκοτάρουν τα τουρκικά προϊόντα.Η Σαουδική Αραβία θα στοχεύσει την Τουρκική οικονομία, θα ζητήσει από τα σαουδαραβικα οικονομικά συμφέροντα να αποσυρθούν από την χώρα, όπως και από τουρίστες να μην επισκέπτονται την Τουρκία και κυρίως να μειώσει τον ρόλο της Άγκυρας

Η Ελληνική λύση έχει επαναλάβει ουκ ολίγες φορές ότι οι προκλητικότητα του Ερντογάν δεν θα σταματήσει ποτέ.

Η Τουρκία πρέπει να πάρει ένα μάθημα και η μόνη λύση είναι να χτυπήσουμε την οικονομία.

Ο Κ.Βελόπουλος ζητάει από όλους τους Έλληνες να σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα  με κωδικό 869 έτσι ώστε να χτυπήσουμε την Τουρκική οικονομία.Η Ελληνική λύση συνεχίζει τον αγώνα τόσο εντός Βουλής όσο και εντός Ευρωκοινοβουλίου.

Aς επιλέξουμε το …. εμπάργκο των τουρκικών προϊόντων!! Μία απάντηση με τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο, αφού θα στερήσει στη γείτονα χώρα έσοδα ύψους 2 δις σχεδόν.

Ωστόσο αξίζει αν σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Σαουδική Αραβία προχωράει σε μοικοτάζ και παλιότερα είχε προβεί σε ανάλογες κινήσεις.

Η Ελλάδα πρέπει να δράσει και να δώσει μια απάντηση απέναντι στην προκλητική Τουρκία.

Δεν αγοράζουμε προϊόντα με κωδικό 869.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares