Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Eπιστολή του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ εκφράζει με επιστολή του προς τον βασιλιά της Αγγλίας Κάρολο Γ’ και τη βασιλική σύζυγο, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Την επιστολή του μακαριωτάτου απέστειλε στον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, Μάθιου Τζέιμς Λοτζ, ο διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου του, Ιωάννης Τσούρας, με την παράκληση να τη διαβιβάσει στον βασιλέα.

Όπως σημειώνει ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η σοφία και η πείρα της βασιλίσσης θα παραμείνουν ανυπέρβλητες για πολύ καιρό ακόμη. «Διαφυλάσσοντας ακόμη στη μνήμη μας τις αλησμόνητες στιγμές της πρόσφατης τιμητικής σας επίσκεψης στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, προσευχόμαστε όπως ο Πανάγαθος Θεός σας προσφέρει την εξ ύψους παρηγορία και ενδυναμώνει τη Μεγαλειότητά σας και την Βασιλική Οικογένεια σε αυτές τις δύσκολες ώρες της δοκιμασίας», καταλήγει ο μακαριώτατος.

Στο μεταξύ, εθιμοτυπική επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Ιωάννης Μπρατάκος.

Είναι η πρώτη συνάντηση από την ανάληψη των καθηκόντων του ως υφυπουργού στον πρωθυπουργό με τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από τον νόμο για τον γγ του πρωθυπουργού.

 

cnn.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares