Πέμπτη , 20 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

Επιστολή – ΚΟΛΑΦΟΣ κατά Αλαφούζου από τους οπαδούς του “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΠΟΝΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΙΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ

Πόνεσε βαθειά το σύστημα διαπλοκής πολιτικών, καναλαρχών και μαφιόζων, η αποκάλυψη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, για τη θωρακισμένη μερσεντές ιδιοκτησία Σκάι – Αλαφούζου, που βρέθηκε να χρησιμοποιεί ενας απο τους μαφιόζους που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό απο την Greek Mafia, στο πλαίσιο εσωτερικού  ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Απο τον ΣΚΑΙ εκδόθηκε μεν μια χλιαρή ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία το αυτοκίνητο ήταν λέει παροπλισμένο και δεν γνωρίζουν πως βρέθηκε στα χέρια μαφιόζου.

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή. Πως παροπλίζεις ενα πολυτελές θωρακισμένο αυτοκίνητο αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, προορισμένο για προστασία υψηλού προσώπου και πως γίνεται να μη γνωρίζεις ποιός το χρησιμοποιεί.

Οι απαντήσεις πάντως δεν έπεισαν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που κατάφεραν γερό χαστούκι στον πρόεδρο της ομάδας τους Γιάννη Αλαφούζο, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε σχετική του επιστολή :

“Μάθαμε απο τα σαιτ ότι τάϊζες εναν απο τους δολοφόνους του αδελφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επι χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Καμπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε αξίες και υα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν.”

 

Shares