Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Eπικό tweet του Έλον Μασκ κατά της «πλύσης εγκεφάλου» της διεθνιστικής προπαγάνδας

Ο δισεκατομμυριούχος «ξεσκεπάζει» την παγκόσμια συνωμοσία που διαλύει παραδόσεις, θεσμούς και αξίες για να δημιουργήσει άβουλους και αδύναμους ανθρώπους

Με ένα επικό tweet ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο διαλύει την προπαγάνδα των διεθνιστικών κύκλων που επέβαλαν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας και τους μαζικούς εμβολιασμούς, απαγορεύοντας κάθε αντίθετη άποψη.

Ο Έλον Μασκ απεικονίζει με ένα ευρηματικό Tweet ένα  “ανθρωπάκι” που κρατάει μόνο μία σημαία της χώρας του (την αμερικανική σε αυτή την περίτπωση) και το οποίο χαρακτηρίζεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ως «γραφικό θύμα προπαγάνδας που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου».

Είναι η τάση που επιχειρούν να περάσουν οι διεθνιστές ότι όποιος είναι πατριώτης και υποστηρικτής των παραδοσιακών αξιών έχει «προγραμματιστεί» από… σχετική προπαγάνδα.

Στο tweet έξυπνα ο Έλον Μασκ δείχνει ένα άλλο ανθρωπάκι το οποίο έχει πάνω του από 5 δόσεις εμβολίων και τα σύμβολα της Νέας Εποχής όπως και του CNN να είναι αυτό το οποίο κατηγορεί τον πατριώτη ως «κατευθυνόμενο».

Είναι σαφές μάλιστα πως ο Έλον Μασκ θεωρεί το CNN ως εκ των βασικότερων προπαγανδιστικών μέσων των διεθνιστικών κύκλων.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι αρκετά σαφές:

Σημειώνεται ότι συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στην δημοσιότητα πρόσφατα από το άνοιγμα των αρχείων του Twitter από τον Έλον Μασκ που αποκαλύπτουν την συνωμοσία που οργανώθηκε βασικά από δυτικές κυβερνήσεις (κυρίως των ΗΠΑ από τον Νοέμβριο του 2020 μετά την ήττα του Ν.Τραμπ) και επιχειρηματιών στο πλαίσιο της πανδημίας του Covid-19, προκειμένου να καταστρέψουν, να φιμώσουν, να δαιμονοποιήσουν και εν τέλει να επιβάλουν μια εικονική πραγματικότητα στους πολίτες.

Τα νέα αρχεία του Twitter που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φανερώνουν μία συντονισμένη παγκόσμια εκστρατεία προκειμένου να απαλειφθούν οποιεσδήποτε απόψεις δεν συμφωνούσαν με το κυρίαρχο αφήγημα για την πανδημία, τα εμβόλια, τα lockdown και τα περιοριστικά μέτρα, ακόμα και αν αυτές οι απόψεις προέρχονταν από κορυφαίους επιστήμονες, ακόμα και καθηγητές του Χάρβαρντ!

Τεράστια αίσθηση αλλά και οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις ειδικά για τον εμβολιασμό των παιδιών και τα ψεύδη αναφορικά με το ποσοστό θνησιμότητας παιδιών λόγω Covid.

Οι αποκαλύψεις αφορούν:

– Λογοκρισία πληροφοριών που ήταν αληθινές αλλά ενοχλητικές για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις λοιπές κυβερνήσεις, όπως η ελληνική που τις στήριζαν.
– Απαξιώνοντας τους επιστήμονες που διαφώνησαν
– Φιμώνοντας κάθε αντίθετη άποψη, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και αυτών που δημοσιοποιούσαν τα επίσημα δεδομένα του CDC.

Μέχρι στιγμής τα αρχεία του Twitter έχουν επικεντρωθεί σε στοιχεία για τις μυστικές μαύρες λίστες του Twitter. πώς η εταιρεία λειτούργησε ως ένα είδος θυγατρικής των κρατικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που κατεύθυναν την προπαγάνδα, ενώ τα στελέχη της πρώην διοίκησης του Twitter (για facebook κλπ. ούτε λόγος για το τι έκαναν σε συνεργασία με τα διάφορα εγχώρια «σκουπίδια») επανέγραψαν τους κανόνες της πλατφόρμας για να ικανοποιήσουν τις δικές τους πολιτικές επιθυμίες.

Συνεπώς το σημερινό tweet του Έλον Μασκ έχει μία ιδιαίτερη αιχμηρή στα πλαίσια της απελευθέρωσης της Ανθρωπότητας να μπορεί να ακούει όλες τις απόψεις.

Τα διεθνιστικά κέντρα εξουσίας θεωρούν ότι το να ακούγεται η διαφορετική άποψη ως «πλύση εγκεφάλου» και το να ακούγεται μόνο η δική της ως «νίκη της Δημοκρατίας».

Είχε δίκιο ο Θουκυδίδης, σε καιρούς μεγάλου ηθικού ξεπεσμού αλλάζουν το νόημα των λέξεων…

pronews.gr
Shares