Τετάρτη , 16 Οκτώβριος 2019

Επική «πόρτα» του Παπανώτα στην Τσιμτσιλή! Την άφησε στα «κρύα του λουτρού» για τον Λιάγκα; – Όλο το παρασκήνιο και η πικρή αλήθεια…

Μόλις πέντε μέρες πριν, στις 6 Ιουλίου, αποχώρησε με συγκίνηση ο Δημήτρης Παπανώτας από τον Alpha και την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σήμερα, λοιπόν, ο ίδιος ο Παπανώτας ο οποίος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανακοίνωσε ότι πλέον ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Για την ακρίβεια, θα ενταχθεί στη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας στο κανάλι του Φαλήρου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην κρύβει την πικρία της γι΄ αυτή την ξαφνική αποχώρησή του αφού, λίγες ώρες πριν, είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν στο Happy Day.

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΑΪ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του Happy Day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΑΪ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά…», ανακοίνωσε στην ανάρτησή του.

 

europost.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares