Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Επική αντίδραση μιας κοπέλας όταν κατάλαβε ότι το αγαπημένο της τατουάζ είχε ορθογραφικό λάθος

Μια άτυχη κοπέλα ήθελε να κάνει τατουάζ προς τιμήν του αγαπημένου της ράπερ, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα σχεδίασε.Η Courtney, λατρεύει τη ραπ μουσική και αποφάσισε να κάνει το όνομα του άλμπουμ του Mac Miller «The Divine Feminine» τατουάζ στο στήθος της μετά τον τραγικό θάνατό του το 2018.

Ωστόσο, αυτό που δεν μπορούσε να προβλέψει η νεαρή κοπέλα ήταν ότι το εργαστήριο τατουάζ θα έγραφε λάθος το όνομα του γνωστού άλμπουμ.

Η Courtney μοιράστηκε με τους χρήστες του TikTok την αντίδραση της όταν κατάλαβε το ορθογραφικό λάθος που «κοσμούσε» το κορμί της. «Αυτό είναι σκληρό», πρόσθεσε στη λεζάντα.

Απαντώντας σε ένα σχόλιο για το βίντεο, η Κόρτνεϊ είπε ότι πήγε ξανά στο εργαστήριο τατουάζ για να διαμαρτυρηθεί. Αυτό που της έκανε εντύπωση είναι ότι οι tattoo artists δεν μπορούσαν να καταλάβουν στην αρχή το λάθος τους.

@courtney.mmk

#Inverted that’s rough. #tattoofails #macmiller #macmillertattoo #divinefeminine #sad #fail #ripmacmiller

♬ sonido original – Miley Cyrus en tus venas ✨

Μάλιστα στα σχόλια πολλοί ήταν αυτοί που είχαν πάθει ακριβώς το ίδιο, πράγμα που μπορεί να έκανε τη νεαρή κοπέλα να αισθανθεί καλύτερα.

«Δεν είσαι η μόνη. Έχω το ίδιο ανορθόγραφο τατουάζ» σχολίασε μια κοπέλα κάτω από την ανάρτηση της.

Άλλοι πρότειναν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να διορθώσει το λάθος

«Βάλε έναν τόνο στο Ε στο feminine και έναν τόνο στο e του Devine και θα φαίνεται σωστά απλά θα είναι γαλλικό αντί για αγγλικό !!!!»έγραψε ένας.

 

 

gazzetta.gr

Shares