Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Έπιασαν τον διαρρήκτη με τα «1.000 πρόσωπα»

Καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση χωρίς μετατροπή και αναστολή και μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για περιπτώσεις κλοπής.

Διαρρήκτης με 8 επίθετα έκλεβε αυτοκίνητα για να προσφέρει διακοπές στη φίλη του! Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον καταδίκασε σε ποινή δύο ετών, χωρίς έφεση.

Ο 37χρονος διαρρήκτης αυτοκινήτων δήλωνε στις Αρχές, οκτώ ονοματεπώνυμα, τέσσερις διαφορετικές χρονολογίες γέννησης και ότι ήταν υπήκοος τεσσάρων χωρών: Δύο ευρωπαϊκών, μίας ασιατικής και μίας αφρικανικής. Δικαστήριο στον Βόλο του επέβαλε ποινή κάθειρξης δύο ετών για «κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα».

Ο διαρρήκτης με τα «1.000 πρόσωπα», δηλώνει πως έχει γεννηθεί το 1980, το 1983, το 1985 και το 1987, πότε στην Παλαιστίνη, πότε στη Γαλλία, πότε στο Βέλγιο και πότε στην Αλγερία.

Φέρεται να χρησιμοποιούσε οκτώ (!) ονοματεπώνυμα κατά καιρούς, αλλά από τον Οκτώβριο του 2020 είναι προφυλακισμένος. Είχε συλληφθεί με εντάλματα της ανακρίτριας Αθήνας για δεκάδες κλοπές που είχε κάνει στην Αττική, ενώ τον Αύγουστο του 2017 είχε δράσει και στον Βόλο, όπου είχε διαρρήξει ή αποπειράθηκε να διαρρήξει 13 αυτοκίνητα.

Βόλος: Έκανε κλοπές αυτοκινήτων επειδή του τελείωσαν τα χρήματα…
Ο αλλοδαπός, πήρε άδεια από τη φυλακή, ήρθε για διακοπές στο Βόλο, με τη σύντροφό του, του τελείωσαν τα χρήματα και άρχισε να κάνει κλοπές αυτοκινήτων.

Οι 13 κλοπές και απόπειρες είχαν γίνει από 8 ως 12 Αυγούστου και ο αλλοδαπός, έσπαζε τα πλαϊνά μικρά τζάμια των αυτοκινήτων και έκλεβε ότι εύρισκε στο εσωτερικό τους. Από τα αυτοκίνητα που διέρρηξε, σε μια μόνο περίπτωση βρήκε χρήματα, σε Ι.Χ. γυναίκας, καθώς σε τσάντα υπήρχαν 600 € και προσωπικά αντικείμενα αδιευκρίνιστης αξίας.

Χθες (σ.σ. 13.01.2023) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατέθεσε ότι ήρθε για 2-3 μέρες στην πόλη για διακοπές με την φίλη του, του τελείωσαν τα χρήματα και έκανε τις κλοπές για να εξασφαλίσει το φαγητό τους…

newsit.gr

 

Shares