Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“Επί ποδός” η Θεσσαλονίκη: Ένταση & επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομίας εξαιτίας «άτυπης παρέλασης»…(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

"Επί ποδός" η Θεσσαλονίκη: Ένταση & επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομίας εξαιτίας «άτυπης παρέλασης»...(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά Μέσα, Έλληνες συμπολίτες μας, αποπειράθηκαν σήμερα το πρωϊ ανήμερτα 28ης Οκτωβρίου, να πραγματοποιήσουν πορεία στο κομμάτι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, παρά τις απαγορεύσεις λόγω του κορονοϊού…

Η κίνηση αυτή ενεργοποίησε τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες μετέβησαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να τους σταματήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, κατά την διάρκεια της επιχείρησης ένας αστυνομικός έπεσε κατά την διάρκεια της επιχείρησης των προσαγωγών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η μεταφορά του με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης.

"Επί ποδός" η Θεσσαλονίκη: Ένταση & επεισόδια μεταξύ πολιτών και αστυνομίας εξαιτίας «άτυπης παρέλασης»...(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αντιδράσεις και από κατοίκους της Κομοτηνής που καταγγέλλουν την στάση της Αστυνομίας:

Το κόμμα της Ελληνικής Λύσης έσπευσε να τοποθετηθεί επί του θέματος, συμπαραστεκόμενο στους Έλληνες πολίτες , καταδικάζοντας τις αναίτιες συλλήψεις ενάντια στους Έλληνες πολίτες καθώς έντονη ήταν και η αντίδραση των κατοίκων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης αναφέρεται πως η Ελληνική Λύση στέκεται δίπλα στους αδίκως συλληφθέντες παρέχοντας μέχρι και νομική προστασία ή και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστεί, παρέχοντας μάλιστα και τα τηλέφωνα του κόμματος στην διάθεσή τους για να επικοινωνήσουν άμεσα.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως  στην ανακοίνωση σχολιάζεται και το εξής:

“Το μόνο που κάνει παρέλαση χωρίς περιορισμούς σήμερα είναι δυστυχώς το Ορουτς Ρεϊς” .

Ανακοίνωση Τύπου της Ελληνικής Λύσης για για τις αναίτιες συλλήψεις Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη – έμπρακτη αλληλεγγύη του κόμματος στους συλληφθέντες…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares