Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Επί ποδός η Καρδίτσα: Ένταση και αποδοκιμασίες στην επίσκεψη Μητσοτάκη…(ΒΙΝΤΕΟ)

Με φωνές και αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» ορισμένοι κάτοικοι της Καρδίτσας τον πρωθυπουργό κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην πόλη, με αφορμή τις καταστροφές από τον κυκλώνα «Ιανό»…

Στιγμές έντασης και παραλίγο επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις, «σημάδεψαν» την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα, η οποία επλήγη σκληρά από την πρόσφατη θεομηνία.

Μετά τη σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός με τοπικούς φορείς στο Δημαρχείο της πόλης, και κατά την έξοδο του από αυτό, συγκεντρωμένοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν σε έντονο ύφος την κυβέρνηση, φωνάζοντας μεταξύ άλλων «παραιτηθείτε» και «ντροπή σας», ενώ κάποια στιγμή χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας και της ΟΠΚΕ, προκειμένου οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες να μην πλησιάσουν τον κ. Μητσοτάκη.

https://www.facebook.com/100003731656758/posts/1976546462479723/?extid=utjjmUfMVM0a79hW&d=n

 

Αγανακτισμένοι από τα τεράστια προβλήματα της καταστροφικής θεομηνίας, πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη συνοδεία του πρωθυπουργού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε φωνές. Στην πόλη, έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις τροφίμων και έχει γίνει σχετική έκκληση από τον Δήμο, ενώ όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος, δεν λειτούργησε για όλους το 112.

Για το κλίμα που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές μίλησε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αναφέροντας πως» ο κόσμος σήμερα είναι δικαιολογημένα στενοχωρημένος και θυμωμένος» και πως αυτό το καταλαβαίνει απόλυτα. Ζήτησε από τους πολίτες να έχουν εμπιστοσύνη «και στις δυνατότητες της κρατικής μηχανής και στο κράτος το οποίο πρέπει να στέκεται δίπλα στους πολίτες όταν αυτοί το έχουν περισσότερο ανάγκη».

grtimes.gr

Shares