Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Επέστρεψε στην ΓΑΔΑ ο Λιγνάδης – Την Τετάρτη θα απολογηθεί στην ανακρίτρια (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη στις 12:00 θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας στην Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε σήμερα…

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, οδηγήθηκε στα στο ανακριτικό γραφείο έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του κατηγορούμενος για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μια ώρα όπου και παρέλαβε το σύνολο της δικογραφίας.

Έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθεί ότι στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του ιδιαίτερης σημασίας κρίθηκε, εκτός από την μήνυση που κατέθεσε νεαρός και ακόμη μια μαρτυρία προσώπου που καταγγέλλει το βιασμό του από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου σε χρόνο που, επίσης, δεν έχει παραγραφεί το αδίκημα. Το όνομα του συγκεκριμένου μάρτυρα, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε από την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού που, αν και η πράξη είχε παραγραφεί, στάθηκε η αφορμή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας που τον συνόδευε στην ανακρίτρια επανέλαβε ότι ο εντολέας του «αρνείται όλες τις κατηγορίες». Όπως είπε λίγο μετά τη σύλληψη του εντολέα του, χθες, «ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής», ο οποίος έθεσε εαυτόν αμέσως στη διάθεση των αρχών. «Όταν εκδόθηκε το ένταλμα παρουσιαστήκαμε αμέσως»,
ανέφερε ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, προσθέτοντας ότι εξ αρχής ο εντολέας του «έχει δηλώσει σε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτεί ούτε να διαφύγει».

Οι πρώτες φωτογραφίες και το βίντεο με τον Δημήτρη Λιγνάδη να φτάνει στην Ευελπίδων:

Πηγή: iefimerida.gr

Shares