Σάββατο , 10 Δεκεμβρίου 2022

Επεισόδιο στο κοινοβούλιο- “πήγαινε πίσω στην Αφρική”!!! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Το γαλλικό κοινοβούλιο ανεστάλη σήμερα, αφού σε έναν μαύρο βουλευτή είπαν να «πήγαινε πίσω στην Αφρική!» από έναν πολιτικό αντίπαλο.

Ο Carlos Martens Bilongo, ένας 31χρονος με καταγωγή από το Κονγκό, έκανε μια ερώτηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή όταν δέχθηκε φραστική επίθεση το απόγευμα της Πέμπτης στην Εθνοσυνέλευση του Παρισιού.

«Πήγαινε πίσω στην Αφρική!» ακούστηκε από τα έδρανα της Εθνικής Συσπείρωσης – του κόμματος με επικεφαλής τη Μαρίν Λεπέν .

Ο αρμόδιος αντιπρόεδρος, αντίστοιχος του Προέδρου, ρώτησε αμέσως: «Ποιος είναι ο βουλευτής που είπε αυτή τη φράση; Δεν είναι δυνατό.’

Υπήρχαν πιθανότητες ‘Έξω, έξω, έξω!’ από τους συναδέλφους του κ. Bilongo, του αριστερού κόμματος France Insoumis (France Unbowed).

Ο κ. De Fournas, ο βουλευτής που είπε την συγκεκριμένη φράση εξήγησε λέγοντας ότι αναφερόταν σε «αφρικανικό σκάφος» που δυσκολευόταν «να επιστρέψει στο λιμάνι».

Εν τω μεταξύ, οι κοινοβουλευτικές αρχές δήλωσαν ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα για τα λόγια του κ. Ντε Φουρνά.

Το RN γιόρτασε τα 50ά του γενέθλια νωρίτερα αυτό το μήνα, με τη Μαρίν Λεπέν να λέει ότι είναι «έτοιμη να κυβερνήσει».

Το κόμμα της κέρδισε 89 έδρες στην Εθνοσυνέλευση – ο μεγαλύτερος αριθμός της ποτέ, από τότε που η Ζαν Μαρί Λεπέν ίδρυσε το κόμμα το 1972.

πληροφορίες dailymail.co.uk

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares