Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη μέχρι τον Λυκαβηττό για κλεμμένους καταλύτες

Στου Ζωγράφου στις 4 τα ξημερώματα ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε δυο άτομα που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν καταλύτες από σταθμευμένα οχήματα. Ακολούθησε καταδίωξη έως τον Λυκαβηττό.

Kλοπή καταλυτών έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στου Ζωγράφου ενώ ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από τους αστυνομικούς μέχρι τον Λυκαβηττό, όπου και κατάφεραν να πιάσουν τον έναν από τους δύο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στου Ζωγράφου στις 4 τα ξημερώματα ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε δυο άτομα που προσπαθούσαν να αφαιρέσουν καταλύτες από σταθμευμένα οχήματα.

Ο αστυνομικός ενημέρωσε την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά και ξεκίνησε καταδίωξη, καθώς τα δύο άτομα δεν σταμάτησαν στο σήμα τους. Η καταδίωξη πέρασε και μπροστά από τη ΓΑΔΑ και κατέληξε στον Λυκαβηττό.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο όχημα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο, έναν 18χρονο ο οποίος έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ ενώ μέσα στο λευκό ΙΧ όχημα βρέθηκε ένας κλεμμένος καταλύτης.

Πηγή: Newsbomb.gr

Shares