Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023

Εορταστικό Σαββατοκύριακο με ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ – Μοναδικές εκπλήξεις στην «Κόκκινη Νύχτα» της Γλυφάδας και στο Athens Metro Mall

Σε νέους γιορτινούς προορισμούς συνεχίζεται το χριστουγεννιάτικο ταξίδι του ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο επιφυλάσσει εκπλήξεις και πρωτότυπες ιδέες για δώρα.

Το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ θα βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε Γλυφάδα και Άγιο Δημήτριο. To εορταστικό διήμερο θα ξεκινήσει, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από την «Κόκκινη Νύχτα» της Γλυφάδας. Η εντυπωσιακή φωτεινή κατασκευή του ΣΚΡΑΤΣ, σε μορφή συσκευασίας δώρου, θα βρίσκεται στον Δρόμο των Ποιητών (Γρ. Λαμπράκη) και όσοι βρεθούν εκεί θα μπορούν να βγάλουν ιδιαίτερες, εορταστικές φωτογραφίες, να τις εκτυπώσουν και να τις προσφέρουν ως δώρο Χριστουγέννων στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ δίνει ραντεβού, από το πρωί, στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall για ακόμη περισσότερα εορταστικά «κλικ».

Ώρα για ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα

Μια νέα εποχή για τα χριστουγεννιάτικα δώρα ξεκινάει με τα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€». Τα δύο εορταστικά παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ μοιράζουν κέρδη έως 100.000 ευρώ και διαθέτουν ειδική περιοχή, όπου μπορεί κανείς να γράψει την ευχή του και να προσφέρει τον λαχνό ως δώρο.

Το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» κοστίζει 10 ευρώ και διατίθεται με ειδικό φάκελο. Όλοι οι λαχνοί του παιχνιδιού κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ.

Στο παιχνίδι «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€», κάθε λαχνός κοστίζει 2 ευρώ και έχει ειδική τσάκιση, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σαν στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όσοι επιθυμούν να χαρίσουν ΣΚΡΑΤΣ ως δώρα αυτές τις γιορτές, μπορούν να προμηθευτούν τους εορταστικούς λαχνούς από καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ  σε όλη την Ελλάδα.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares