Κυριακή , 14 Απριλίου 2024

Έντρομος ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης – Έφυγε και άρχισε να κλαίει (βίντεο)

Αν τρομάζουν οι σκύλοι τότε τι να πουν οι πολίτες με ότι έχουν πάθει στα χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Κατατρόμαξε ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης και αμέσως του γύρισε την πλάτη και άρχισε να κλαίει.

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε οι άνδρες της ΕΜΑΚ, ούτε αυτοί που διοργάνωσαν αυτήν την συνάντηση.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως αν τρομάζουν οι σκύλοι της ΕΜΑΚ, τότε τι να πουν οι πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι ζουν στην φτώχεια, στην ανεργία, κλείστηκαν στα σπίτια τους περίπου δύο χρόνια από τον πρωθυπουργό τους, δεν ξέρουν αν αύριο κάποιο fund θα τους πάρει το σπίτι, όπως και δεν γνωρίζουν αν όταν μιλούν στο τηλέφωνο, ή όταν γράφουν στα social media αποτελούν «νόμιμο» στόχο παρακολουθήσεων γιατί αποτελούν «απειλή» για την «εθνική ασφάλεια».

Οι σκύλοι είναι πολύ συναισθηματικά όντα. Όσοι έχουν σκύλο ξέρουν πως αν έναν άνθρωπο δεν τον θέλουν κοντά τους, για λόγους που καταλαβαίνουν τα ίδια τα σκυλιά, το δείχνουν και το φανερώνουν σε αντίθεση με τους ανθρώπους.

Τα σκυλιά έχουν όσφρηση 100.000 φορές καλύτερη από έναν άνθρωπο και μπορούν και μυρίζουν τις ορμόνες που εκκρίνει ένα άτομο.

Οι ορμόνες αντιστοιχούν στην συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου.

Προφανώς κάτι από αυτά δεν άρεσε στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

pronews.gr

Shares