Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Εντός του δικτύου διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ο Παλαμάς Καρδίτσας – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ….

Στα εγκαίνια της ΕΔΑ στον Παλαμά Καρδίτσας στην Θεσσαλία έδωσε το παρόν η Ελληνική Λύση  με εκπρόσωπο της τον Λεωνίδα Τσιούμα.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αναπτύσσει το δίκτυό της και συνεχίζει δυναμικά να συμβάλει στη διεύρυνση του ενεργειακού χάρτη της χώρας.

Συνεπής στις δεσμεύσεις της και στο εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2019- 2023, εγκαινίασε την τροφοδότηση του δικτύου διανομής του Παλαμά Καρδίτσας και πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους πολιτών.

Την τελετή αφής φλόγας του αερίου, τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν ομιλίες ο Δήμαρχος Παλαμά, κ. Γ. Σακελαρίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λ. Μπακούρας, και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Λεωνίδας Τσιούμας.

Κατά την ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής ανέφερε ότι σκοπός για την   ΕΔΑ ΘΕΣΣ,είναι η άρτια οργανωτική της λειτουργία, η συνέπεια του προγραμματισμού της, οι καινοτόμες δράσεις της με κύριο μέλημα της την ασφάλεια του δικτύου διανομής, στοιχεία που συνθέτουν τη συνεχώς αναπτυξιακή πορεία της Εταιρείας, καταδεικνύοντας τη ως πρότυπο λειτουργίας.

Στις  παρακάτω φωτογραφίες ο Δήμαρχος Παλαμά, κ. Γ. Σακελαρίου, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λ. Μπακούρας, και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Λεωνίδας Τσιούμας:

Παρακάτω ο  εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Λεωνίδας Τσιούμας:

 

Συνέχισε λέγοντας ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, διεύρυνε τον ενεργειακό σχεδιασμό της για περαιτέρω διείσδυση του φυσικού αερίου,βασίστηκε στην υψηλή τεχνογνωσία της, και πρωτοπορώνταςανέλαβε την πρωτοβουλία για την τροφοδότηση των απομακρυσμένων περιοχών.

Στην Θεσσαλία ήδη επωφελούνται από την χρήση του φυσικού αερίου 13 περιοχές, και αναμένεται να τροφοδοτηθούν επιπλέονγια το 2019, οι Σοφάδες του Ν. Καρδίτσας και η Αγιά του Ν. Λάρισας.

 

Shares