Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Εντοπίστηκε το κλεμμένο υπηρεσιακό όχημα του Μεταγωγών…

Στην περιοχή του Καματερού βρέθηκε το όχημα – Έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο


Εντοπίστηκε στην περιοχή του Καματερού το υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής που είχε κλαπεί τη Δευτέρα από την περιοχή του Ιλίου Αττικής.

Το περιστατικό κλοπής συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος από άγνωστους δράστες διερευνά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο, με ελεγχόμενο ανώτερο Αξιωματικό της ίδιας Διεύθυνσης, ο οποίος μετέβη στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια.

Ο υποδιοικητής του Μεταγωγών φέρεται να στάθμευσε με το αυτοκίνητο έξω κατάστημα φαστ φουντ για να πάρει καφέ, αφήνοντας το κλειδί στο όχημα.

Τότε ο δράστης έκλεψε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Ο υποδιοικητής φέρεται, ακόμη, να κυκλοφορούσε με το υπηρεσιακό όχημα ενώ ήταν σε άδεια. Η κλοπή σημειώθηκε στις 09:30 στο Ίλιον.

 

πρωτο θεμα

Shares