Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ για την Γρίπη: Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο στην Αττική…

Πολλά είναι τα σχολεία και στην Αττική που έχουν ”χτυπηθεί” από τη γρίπη με συνέπεια αύριο Παρασκευή (31.01.2020) να παραμείνουν κλειστά…

Προκειμένου να μην αυξηθούν τα κρούσματα από τη γρίπη στους μαθητές αύριο στην Αττική θα είναι κλειστά το 20ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, το 1ο Νηπιαγωγείο Μαρκοπούλου, το 4ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης, το Νηπιαγωγείο Αγίου Ανδρέα, το Δημοτικό Αγίου Ανδρέα και το 1ο Νηπιαγωγείο Διονύσου.

Μέχρι αύριο Παρασκευή κλειστά θα είναι πέντε δημοτικά σχολεία και 31 νηπιαγωγεία με απόφαση του δημάρχου Ιωαννιτών, Μωυσή Ελισάφ, ύστερα από εισήγηση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην πόλη των Ιωαννίνων έκλεισαν δύο δημοτικά καθώς επίσης και σε Μπάφρα – Νεοκαισάρεια, Μάρμαρα και Λογγάδες. Είκοσι νηπιαγωγεία έκλεισαν στη πόλη, τρία στην Ανατολή, δύο στον Κατσικά, καθώς και σε Κουτσελιό, Πέραμα, Πεδινή, Αμφιθέα, Κρύα και Νεοχωρόπουλο.

Αναλυτικά στα Ιωάννινα κλειστά θα είναι: Δημοτικό Σχολείο Μπάφρας – Νεοκαισάρειας, 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρμάρων, Δημοτικό Σχολείο Λογγάδων και 9ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, καθώς και τα εξής Νηπιαγωγεία:22ο Ιωαννίνων, 28ο Ιωαννίνων, Κουτσελιού, 6ο Ανατολής, 19ο Ιωαννίνων, 6ο Ιωαννίνων, 1ο Ιωαννίνων, 3ο Ιωαννίνων, 1ο Περάματος, 30ο Ιωαννίνων, 8ο Ιωαννίνων, 3ο Ανατολής, 3ο Κατσικά, 5ο Ανατολής, 10ο Ιωαννίνων, 7ο Ιωαννίνων, Πεδινής, 14ο Ιωαννίνων, 5ο Ιωαννίνων, 18ο Ιωαννίνων, Αμφιθέας, 4ο Ιωαννίνων, Κρύας, 25ο Ιωαννίνων, 1ο Κατσικά, 2ο Ιωαννίνων, 15ο Ιωαννίνων, Ειδικό Ιωαννίνων, 1ο Νεοχωρόπουλου, 33ο Ιωαννίνων και 11ο Ιωαννίνων.

Ποια θα είναι κλειστά στην Πρέβεζα

Αύριο Παρασκευή στον Δήμο Πρέβεζας θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία: 9ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, Νηπιαγωγείο Καναλίου, Νηπιαγωγείο Νέας Σινώπης, Νηπιαγωγείο Νέας Σαμψούντας, Νηπιαγωγείο Λούρου, Νηπιαγωγείο Νέου Ωρωπού, Δημοτικό Σχολείο Νέας Σινώπης, Δημοτικό Σχολείο Νέου Ωρωπού και Δημοτικό Σχολείο Λούρου, 8ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, 12ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, 13ο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας, Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου, Νηπιαγωγείο Καστροσυκιάς, 7ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας. Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας (Σαμψούντα)

Την αναστολή λειτουργίας του ∆ημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ασβεστόπετρας για την Παρασκευή (31.01.2020) αποφάσισε ο Δημος Εορδαίας. Ύστερα από απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη κλειστά θα παραμείνουν και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, τα εξής σχολεία: 1ο, 2ο , 3ο , 6ο Δημοτικό, το νηπιαγωγείο Μαυραναίων και όλα τα νηπιαγωγεία της πόλης. Εξαιτίας της γρίπης θα είναι κλειστά αύριο το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Νεστορίου και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, διακόπτεται μέχρι και αύριο Παρασκευή 31/1/2020 η λειτουργία των δημοτικών σχολείων Ανυφίου και Ιρίων λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και του μεγάλου αριθμού απουσιών μαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία.

Στην Πελοπόννησο κλειστά είναι τα 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Πορτοχελίου, καθώς και το 2ο Νηπιαγωγείο Κρανιδίου, ενώ στο Δήμο Αργοστολίου λόγω της εποχικής γρίπης κλειστά είναι τα εξής σχολεία: 4ο Δημοτικό, 6ο Δημοτικό, Δημοτικό Σχολείο Κεραμειών, 3ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου και Νηπιαγωγείο Σκάλας. Στην Άνδρο κλειστά είναι ο Παιδικός Σταθμός Μπατσίου, τα Νηπιαγωγεία Γαυρίου και Μπατσίου, τα Δημοτικά Σχολεία Γαυρίου και Μπατσίου και το Γυμνάσιο Γαυρίου.

Στον Δήμο Ευρώτα διακόπτεται η λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών Σκάλας, Βλαχιώτη, Κροκεών και Αγίου Ιωάννη, μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου εξαιτίας της γρίπης. Εξάλλου, για το ίδιο λόγο, κλειστά θα παραμείνουν το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Αρεόπολης.

Στην Καρδίτσα κλειστά θα είναι αύριο τα εξής σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Ιτέας, 2ο Νηπιαγωγείο Παλαμά, Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, Νηπιαγωγείο Μαγούλας.

Στην Κέρκυρα κλειστό θα είναι την Παρασκευή το Γυμνάσιο Θιναλίων στο βόρειο τμήμα του νησιού.

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares