Τετάρτη , 20 Οκτωβρίου 2021

Εντολή Θεοδωρικάκου: Άρχισε το “φακέλωμα” όσων δεν εμβολιάζονται;!

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή σήμερα το πρωί στον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βασίλη Παπακώστα, να διερευνήσει αμέσως την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια… στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος.

Τα σχετικά στοιχεία θα διαβιβαστούν στη Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκησης των προβλεπομένων κατά νόμο ενεργειών.

«Πρέπει να διερευνηθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις ιστοσελίδες που αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου παρουσιάστηκε έγγραφο στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών, από τους οποίους ζητούνται χρήματα έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ή μη εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Το ερώτημα που τίθεται ευλόγως είναι αν η όλη διαδικασία χρησιμοποιηθεί ως προπέτασμα καπνού και πρόσχημα για φίμωση και “φακέλωμα” όσων ελεύθερα θέλουν να εκφράζουν την άποψη-θέση τους επί της συγκεκριμένης ιατρικής πράξης του εμβολιασμού για τον covid-19.

Άλλωστε οι μέχρι τώρα κυβερνητικές μεθοδεύσεις δεν έχουν αφήσει περιθώριο για να χαρακτηριστούν ως δημοκρατικές και φιλελεύθερες, μάλλον ως αυταρχικές, θυμίζοντας καθεστωτικές πρακτικές.

πληροφορίες από real.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares