Σάββατο , 17 Αύγουστος 2019

ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ…. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ…..

Θα θυμάστε το πρόσφατο άρθρο μας για την έκθεση του Open Society Foundation με τίτλο «Βόρεια Μακεδονία: Και τώρα τι;». Σε αυτή την έκθεση γινόταν κι ανάλυση-πρόβλεψη των όσων θα γίνουν στην ελληνική, πολιτική σκηνή στο άμεσο μέλλον.

Φυσικά εδώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την έκθεση.

ΟΡΓΗ! Έτσι οι 153 ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ τη Μακεδονία στον Σόρος! – ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι αποκαλύψεις… (ΕΚΘΕΣΗ)

Η έκθεση αναφέρεται στα οφέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα από την επικύρωση της συµφωνίας. Το πρώτο όφελος είναι ότι οι εταίροι της χώρας, όπως υπογραµµίζεται, θα βοηθήσουν ουσιαστικά την κυβέρνηση να χαλαρώσει ορισµένες από τις δηµοσιονοµικές δεσµεύσεις της.Το χαρακτηριστικό απόσπασµα έχει ως εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να τονώσει την εικόνα του ανάµεσα σε ξένους εταίρουςκλειδιά, από τις ΗΠΑ και τη Γερµανία µέχρι την Ευρωπαϊκή Ενωση, κάτι που θα µπορούσε να αποδειχθεί επωφελές για να βελτιώσει το διεθνές πολιτικό κλίµα που περιβάλλει τις αποφάσεις σχετικά µε την οικονοµική ατζέντα».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ! Iδού οι αποδείξεις…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ! Iδού οι αποδείξεις…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 30. Januar 2019

Αναλύοντας το δεύτερο όφελος για τον ΣΥΡΙΖΑ, η έκθεση ουσιαστικά υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας την προώθησε στο πλαίσιο της πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής του.«Το δεύτερο κέρδος για τον ΣΥΡΙΖΑ αφορά την εσωτερική πολιτική σκηνή. Αυτό έχει µακροχρόνια προοπτική και είναι συνδεδεµένο µε τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ να κυριαρχεί στην Κεντροαριστερά για πολλά χρόνια», σηµειώνει το Open Society Foundations.«Η διευθέτηση της διένεξης για το όνοµα και άλλες κινήσεις, όπως η αναθεώρηση του Συντάγµατος, η επαναδιαπραγµάτευση των σχέσεων µεταξύ κράτους και Εκκλησίας, η έµφαση σε µια ατζέντα περισσότερο φιλελεύθερη πολιτικά και επικεντρωµένη στα δικαιώµατα, η ατζέντα κατά της διαφθοράς, η επίθεση στη Ν.∆. για τα δεξιά διαπιστευτήριά της, όλα αποτελούν κοµµάτι της ίδιας τακτικής: να αναδείξουν και να επισηµάνουν τη διάκριση µεταξύ των δεξιών και των αριστερών και προοδευτικών δυνάµεων όπου κυριαρχεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζήτηµα της ονοµασίας, παρά το γεγονός ότι αποτελεί συναισθηµατικό θέµα για τους περισσότερους Ελληνες, αποτελεί παράδειγµα της στρατηγικής αυτής». Επιχειρώντας µια εκτίµηση για την επίδραση της συµφωνίας στο εκλογικό αποτέλεσµα, υποστηρίζει ότι «σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί απώλειες σε σχέση µε την επίδοσή του το 2015, αλλά κυρίως εξαιτίας άλλων λόγων και όχι εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών».Τοποθετεί τις εθνικές εκλογές «πριν ή παράλληλα µε τις ευρωεκλογές», εκτιµά ότι η Ν.∆. θα κερδίσει την πρωτιά µε διαφορά από πέντε ως δέκα µονάδες και ότι στη Βουλή θα µπουν επίσης, πέραν του ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνηµα Αλλαγής, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, µε 6%-8% το καθένα. Αφήνει ένα περιθώριο να µπει και ένα έκτο κόµµα στη Βουλή, είτε ένας συνασπισµός ακροδεξιών κοµµάτων είτε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, όπως σηµειώνει. Μάλιστα χαρακτηρίζει τον Κ. Βελόπουλο «λυσσαλέο εθνικιστή», φυσικά με αρνητική χροιά καθώς η έννοια του Έθνους δεν υπηρετεί τις αρχές του Τζόρτζ Σόρος.

Όπως βλέπετε (κι αποδεικνύεται κι από τις δημοσκοπήσεις) η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κι ο Κ. Βελόπουλος έχουν πραγματική δυναμική εξ ου και η είσοδος στη Βουλή.

Δημοσκόπηση – «βόμβα»! Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό…

Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ» προκαλεί ΤΡΟΜΟ στο σύστημα! Στο 3,5% η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

Το λένε όλοι πια!«Αύξηση παρουσιάζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»!Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση…

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΚΑΪ: 6ο κόμμα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ…

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares